clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Prosim vas. Ako nahram FW do S65-ky?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Prosim vas. Ako nahram FW do S65-ky?

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
karous
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 3:08 am    Post subject: Prosim vas. Ako nahram FW do S65-ky? Reply with quote

Niesom moc skuseny v tomto obore ale moc ma to zaujima.('Think')Chcel by som sa naučit ako nahrat Firmware do mobilu a neopoškodiť ho.Zaujimaju ma aj ine veci od kedy som sa dotal ku tejto stranke. Viete mi niekto poradiť?Ste fakt super.('\Dancing')
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 7:01 pm    Post subject: Re: Prosim vas. Ako nahram FW do S65-ky? Reply with quote

karous wrote:
Niesom moc skuseny v tomto obore ale moc ma to zaujima.('Think')Chcel by som sa naučit ako nahrat Firmware do mobilu a neopoškodiť ho.Zaujimaju ma aj ine veci od kedy som sa dotal ku tejto stranke. Viete mi niekto poradiť?Ste fakt super.('\Dancing')

Pro nahrání nového -FW do telefonu potřebuješ datovej kabel.Buď přes COM a nebo USB port.Pokud budeš nahrávat original FW od Siemense a s dobrym kabelem tak se nemuže stát nic špatnýho a nepřijdeš ani o záruku.Sám používám oba typy kabelu.COM kabel original od Siemense a USB kabel DK-1 USB s procesorem M3.Ten je asi nejlepší kterej se u nás dá sehnat a koupíš ho tady www.gsmcables.cz Hledej tam název výše popsaného kabelu.Hlavně nekupuj kabel kterej je vyrobenej v Číně!!!Ty sou průserový a podezřele levný.Ten USB mě stál 700 ale vyplatil se Exclamation Laughing Laughing Laughing

View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum