View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hacin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 1:01 pm Post subject: SX1 a BT MSI ? |
|
|
Zdravím všechny nadšené majitele SX1.
Chtěl bych poprosit o zkušenosti s BT připojením k SDS, nebo MPM od
Siemense. Mám fungl nový BT od MSI -MS-6967 a dle mého úžasu
se nepodaří spojit s SDS ani MPM. Komunikace s GPRS BT naprosto
bez problému, ale to je vše. Dle informací ze Siemens hotline vědí o
problémech s BT adaptéry MSI v kombinaci s SX1. Máte někdo prosím podobné zkušenosti, či snad nápady?
OS = Win XP Pro SP1
Díky za názory Háčin |
|
Back to top |
|
 |
jih kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 8:43 am Post subject: MPM přes BT |
|
|
Mám stejný problém s komunikací přes BT pod MPM (i SDS.)
Bluetooth USB adapter INEXQ UR001b.
Nefunguje mi s SX1 Mobile Phone Manager přes Bluetooth. MPM telefon nevidí, i když mohu přenášet soubory oběma směry přes Widcomm Bluetooth software.
Po spuštění MPM se mi občas stane, že se telefon střídavě připojuje a hned zas odpojí, ale nikdy se neobjeví "připojeno" a neprosvítí se ikony jednotlivých služeb v MPM Launcheru.
Vše jsem zkoušel na notebooku s Win XP Home a na PC s Win XP Professional. Instaloval jsem Bluetooth software Widcomm ver. 1.3.2.7
(ale i sw dodaný s Bluetooth USB adaptérem od firmy INEXQ- vpodstatě je to stejné jako Widcomm, ale ver. 1.2) - s těmito sw SX1 s počítači
komunikuje - mohu přenést souboty do mobilu i z něj. Mám spárován SX1 a PC (nebo notebook).
Pak instaluji MPM pro S65 a AddOn pro SX1 - staženo ze stránek
Siemens (zkoušel jsem i s telefonem dodaný Siemens Data Suite, ale s úplně stejným výsledkem).
MPM (ani SDS) telefon neuvidí. Přes IR mi to funguje.
Díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 5:59 pm Post subject: Re: MPM přes BT |
|
|
Me chodi SDS s timto BT uplne v pohode.Mate nainstalovane SP1? Ja je tam mam.Mate nainstalovany Serial modem a fax modem origos Siemens? Protoze s BT modemem a BT fax modemem me to nekdy blblo. |
|
Back to top |
|
 |
Gekos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 11:13 am Post subject: |
|
|
cauky me SDS přes BT taky blblo, všechno posílání fungovalo ale SDS nevidel telefon. Ted se mi ale pri instalaci origos SDS z CD dodavaneho k telefonu nainstaloval mRouter a od te doby chodi vse jak ma. |
|
Back to top |
|
 |
hacin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:24 am Post subject: |
|
|
tak tomu nerozumím, mám teď dva BT dongly jeden od MSI - s tím mám problémy a druhý od Aceru - na doporučení Siemens Hotline - ten funguje jek má. Všechno jedu na XP Profi SP2 a rozchodím všechny funkce pouze s Acerem, prostě MSI NEFACHÁ ( pozor proti značce nic nemám, můj komp má od MSI vše od MB, přes grafiku, vypalovačku) |
|
Back to top |
|
 |
um kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:06 pm Post subject: Ach jo |
|
|
Dal jsem za MSI BT 675,- zapojil, nainstaloval, sparoval a... stejny problem. Dari se mi posilat soubory z mobilu na pc, fici mi programek bemused (pro dalkove ovladani winampu, powerpointu...) a tim to hasne. Nejsem schopny nahrat cokoliv z pc na mobil. SDS ani MPM mobil vubec nevidi, standardni sw od MSI mi neni vubec schopno zpristupnit cokoliv na mobilu... Pomoooooc.
Dnes jsem si ztahnul nejaky free soft pro rozsireni total commanderu, ktery ma umet k pametem mobilu jednoduse pristupovat, tak jsem zvedavy, co se z toho vyklube... |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 5:41 pm Post subject: |
|
|
a co je to za free soft?? _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
um kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |