Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so březen 26, 2005 11:13 pm Předmět: pomoc pleas! |
|
|
Sem včera upgradnul fw (nebo spíš sem se snažil) z fw 14 cz nafw 15 ten co má gandalf na http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php/topic,1246.0.html a pic! telefon nejde zapnout ani nejde spustit swup menu a ani nejde nabíjet .. ... nevíte někdo co stím ??
nemůžu spát bez svého miláška!! _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XMEN2XX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 1:03 am Předmět: |
|
|
Tak na otázky tohoto typu doufám nikdo neodpoví. Ten nadpis je o ničem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 1:11 am Předmět: Re: pomoc pleas! |
|
|
Skus ci sa spoji s vklayom alebo freiou ak nie tak testpoint... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 6:50 am Předmět: Re: pomoc pleas! |
|
|
Udelalm jsivse podle Gandalfova navodu ktery byl pod diskuziJestli ne telefon se nemuze nastartovat!!!Uz jsi nekdy aplikoval patche?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 12:17 pm Předmět: Re: pomoc pleas! |
|
|
Vytryol napsal: |
Udelalm jsivse podle Gandalfova navodu ktery byl pod diskuziJestli ne telefon se nemuze nastartovat!!!Uz jsi nekdy aplikoval patche?? |
Patche sem aplikoval teprv 3x .. jen sem myslel že ten od gandalfa bude prostě už přímo napatchovanej FW... Jenže sem si nevšim že se tam maj nahrát prvně ty zbalený soubory co uvádí a až pak ten FW ... takže teď mám naprotsto nefunkční telefon .. ale jeden úspěch sem zaznamenal .. dneska ráno to aspoň zapípalo jako žeje vybitá baterka .. ale než sem začal a vůbec před jakoukoliv změnou si dávám bacha abych si nabil mobil a vypnul a zapnul takže baterka byla plná ... please někdo zkuste hodit nějakou ideu co stím .. já vím je to moje vina .. já nevíc neumím moc anglicky takžě se na tom angl. foru neorientuju.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 1:16 pm Předmět: Re: pomoc pleas! |
|
|
madmike napsal: | Vytryol napsal: |
Udelalm jsivse podle Gandalfova navodu ktery byl pod diskuziJestli ne telefon se nemuze nastartovat!!!Uz jsi nekdy aplikoval patche?? |
Patche sem aplikoval teprv 3x .. jen sem myslel že ten od gandalfa bude prostě už přímo napatchovanej FW... Jenže sem si nevšim že se tam maj nahrát prvně ty zbalený soubory co uvádí a až pak ten FW ... takže teď mám naprotsto nefunkční telefon .. ale jeden úspěch sem zaznamenal .. dneska ráno to aspoň zapípalo jako žeje vybitá baterka .. ale než sem začal a vůbec před jakoukoliv změnou si dávám bacha abych si nabil mobil a vypnul a zapnul takže baterka byla plná ... please někdo zkuste hodit nějakou ideu co stím .. já vím je to moje vina .. já nevíc neumím moc anglicky takžě se na tom angl. foru neorientuju.. |
No prvni vec je ze telefon ktery si napachoval uz pred aplikaci napachovanyho FW musis vycistit to tam pise az to budes mit ozvi se!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:33 pm Předmět: Re: pomoc pleas! |
|
|
Vytryol napsal: | madmike napsal: | Vytryol napsal: |
Patche sem aplikoval teprv 3x .. jen sem myslel že ten od gandalfa bude prostě už přímo napatchovanej FW... Jenže sem si nevšim že se tam maj nahrát prvně ty zbalený soubory co uvádí a až pak ten FW ... takže teď mám naprotsto nefunkční telefon .. ale jeden úspěch sem zaznamenal .. dneska ráno to aspoň zapípalo jako žeje vybitá baterka .. ale než sem začal a vůbec před jakoukoliv změnou si dávám bacha abych si nabil mobil a vypnul a zapnul takže baterka byla plná ... please někdo zkuste hodit nějakou ideu co stím .. já vím je to moje vina .. já nevíc neumím moc anglicky takžě se na tom angl. foru neorientuju.. |
No prvni vec je ze telefon ktery si napachoval uz pred aplikaci napachovanyho FW musis vycistit to tam pise az to budes mit ozvi se!! |
ale nevím jak to vyčistit .. zkouším si to přeložit ale nemůžu dojít k nějakýmu logickýmu závěru jak to provést .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
2 Vytryol: Myslis ze to bude tym ze "nevycistil" telefon. Podla mna si len nenahral potrebne veci na kartu. Tak, mily madmike, stiahni si FW15_needed_files.rar a cez citacku ich nahraj na kartu. Ak nemas citacku tak to bude taze... _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 3:23 pm Předmět: |
|
|
Az prijdu tak ti to cely prelozim jo??? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
diablo napsal: | 2 Vytryol: Myslis ze to bude tym ze "nevycistil" telefon. Podla mna si len nenahral potrebne veci na kartu. Tak, mily madmike, stiahni si FW15_needed_files.rar a cez citacku ich nahraj na kartu. Ak nemas citacku tak to bude taze... |
hm mam to na karte .. a nic .. teda spíš tio mám na kartě už odvčera .. bych spíš řek že tomu něco chybí .. že se jako zapne ale nezaktivujese displej tudíž to nic neukáže .. v tom balíku je soubor ktery musím nahrát na do telefonu na c .. ale nedostanu se tam .. tak to mám nahraný jen tyx věci co mám na kartě .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz
Naposledy upravil madmike dne ne březen 27, 2005 6:29 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Az prijdu tak ti to cely prelozim jo??? |
okej moc děkuji .. za pomoc.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
Takze je tam napsano tohle:
POZOR:pred aplikovanim patche musite taky nainstalovat FW15_needed_files.sis (pokud mate potize s instalaci priklad:pokuk jste uz nekdy aplikovali na FW napr patch na skin Hodin instalace selze!!) V tom pripade musite vsechny soubory obsazene v FW15_needed_files.rar extrahovat do vaseho PC.Tam uvidite soubory C: a E: vsechny soubory musi byt nahrany do SX 1 (z adresare C: do pameti SX z adresare E: do MMC!!!!
Tohle je to podstatne!!Pokud jsi to tak neudelal mas smulu a zacni sstudovat navod :Jak na znovuozivani mrtve SX1!!!!!!!!!!!!!
Poz.:Je dost nepravdepodobne ze jsem to spatne prelozil AJ dosti ovladam!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Takze je tam napsano tohle:
POZOR:pred aplikovanim patche musite taky nainstalovat FW15_needed_files.sis (pokud mate potize s instalaci priklad:pokuk jste uz nekdy aplikovali na FW napr patch na skin Hodin instalace selze!!) V tom pripade musite vsechny soubory obsazene v FW15_needed_files.rar extrahovat do vaseho PC.Tam uvidite soubory C: a E: vsechny soubory musi byt nahrany do SX 1 (z adresare C: do pameti SX z adresare E: do MMC!!!!
Tohle je to podstatne!!Pokud jsi to tak neudelal mas smulu a zacni sstudovat navod :Jak na znovuozivani mrtve SX1!!!!!!!!!!!!!
Poz.:Je dost nepravdepodobne ze jsem to spatne prelozil AJ dosti ovladam!! |
hm diky .. takže sem to neudělal .. začínám študovat jak oživit mobil.. ale nepřeložím si to nechceš mě please pomoci ??? dám sem hned link _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 7:13 pm Předmět: |
|
|
Prvne bych ten telefon pres Winswup ozivil!!Kdyz nemuze nastartovat ani Swup mod!!
a link na oziveni http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=329 _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 7:26 pm Předmět: |
|
|
díky. . jak mám nabít baterku bez sx1 ????? _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
|