View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Etor začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 11:14 am Post subject: JIMM: No response frm server |
|
|
Vzdycky mi JIMM chodil bez problemu (S65 fw25) a ted uz tak dva tydny at zkousim nahravat ruzne verze JIMMu jak chci, stejne porad vidim hlasku No response from server.. Dela vam to taky nekomu? Obcas mel JIMM vypadky, ale ted uz je to nejak dlouho.. |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 1:32 pm Post subject: Re: JIMM: No response frm server |
|
|
Etor wrote: | Vzdycky mi JIMM chodil bez problemu (S65 fw25) a ted uz tak dva tydny at zkousim nahravat ruzne verze JIMMu jak chci, stejne porad vidim hlasku No response from server.. Dela vam to taky nekomu? Obcas mel JIMM vypadky, ale ted uz je to nejak dlouho.. |
Nezakládejte kurňadopr*** nový témata, když se tu váš problém už milionkrát řešil nebo řeší. Používejte HLEDAT !!!
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3399&postdays=0&postorder=asc&start=135
...a jinak prosím Administrátora, aby to tu zamknul.
Mi to fakt vytáčí tohlencto
Howk  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|