View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:06 pm Post subject: Co je WinSwup verze FW pro SX1? |
|
|
Jsem asi těžká lama, ale to je WinSwup verze firmwaru pro telefon, která se nechá najít na těchto stránkách? Viděl jsem, že nejnovější CZ je v.13 (ale WinSwup - což nevím co je). Doporučili byste tuto verzi?
===========
Já mám v.12 a maže se mi kalendář... tak potřebuju asi update (nebo mátě někdo jinou radu?) _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:07 am Post subject: |
|
|
No,radu.Pokud máš nějaké problémy,tak by možná pomohl Master Reset (*#č.sluch.) .Tím se telefon zformátuje a nainstaluje se novej Symbian.Akorád si v MPM zálohuj kontakty a Messages (zprávy)
Winswup je "neoriginál" verze FW.Respektive "neoficiální".Jeho víhoda je ta,že ho lze nahrát na jakoukoliv číselnou či jazykovou verzi FW než je v SX.Orig FW jde pouze na danou jazykovou mutaci a nejde na vyšší č.FW (podflashovat).
Já ti FW 13 klidně doporučim,ale zaslechl sem názor že je v 12 lepší.U v13 je problém po "formátoání" že njdou MMS,ale to se řeší pohodlně zálohou zpráv (messages).O jiných rozdílech nevim... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:15 pm Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | No,radu.Pokud máš nějaké problémy,tak by možná pomohl Master Reset (*#č.sluch.) .Tím se telefon zformátuje a nainstaluje se novej Symbian.Akorád si v MPM zálohuj kontakty a Messages (zprávy)
Winswup je "neoriginál" verze FW.Respektive "neoficiální".Jeho víhoda je ta,že ho lze nahrát na jakoukoliv číselnou či jazykovou verzi FW než je v SX.Orig FW jde pouze na danou jazykovou mutaci a nejde na vyšší č.FW (podflashovat).
Já ti FW 13 klidně doporučim,ale zaslechl sem názor že je v 12 lepší.U v13 je problém po "formátoání" že njdou MMS,ale to se řeší pohodlně zálohou zpráv (messages).O jiných rozdílech nevim... | Mam dotaz: Co znamena "č.sluch." Jinak 12 je opravdu lepsi,13 se kouse pri vyssim zatizeni. _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:42 am Post subject: |
|
|
*# a červené sluchátko
Vše najednou při vyplim telefonu.Najede ukazatel formátování,poté se zpustí symbian jako z výroby....
PS:bachy na kontakty a Messages -zálohujte MPM-SDS.Záloha z MMC nemá cenu,pokud se opět obnoví nastavení a předchozí "bordel" v systému.. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|