View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 26, 2004 10:07 am Post subject: Uprava patche provider-time_date.vkp |
|
|
Jelikoz do tohohle opravdu nevidim, nenasel by se nekdo, komu by se chtelo upravit patch provider-time_date.vkp
(stazeny zde, na Siemensmanii), ktery misto operatora nahodi cas + datum ve formatu 09:12 Fr 05 Dec?
Patch se mi zatracene libi, ale ma jednu podstatnou chybu - momentalne tam mam 10:05 Fr 26 Feb... takze ukazuje spatne den a ja nevim proc.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 26, 2004 11:18 am Post subject: |
|
|
No,tak tento patch nepouzivam ani som ho na net nedal, ale snad by to nemal byt problem upravit....
Co vy nato odbornici na tieto veci?  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 26, 2004 7:33 pm Post subject: Re: Uprava patche provider-time_date.vkp |
|
|
Keyoke wrote: | Jelikoz do tohohle opravdu nevidim, nenasel by se nekdo, komu by se chtelo upravit patch provider-time_date.vkp (stazeny zde, na Siemensmanii), ktery misto operatora nahodi cas + datum ve formatu 09:12 Fr 05 Dec? Patch se mi zatracene libi, ale ma jednu podstatnou chybu - momentalne tam mam 10:05 Fr 26 Feb... takze ukazuje spatne den a ja nevim proc.  |
Tento patch pro verzi FW 10 je předělán už delší dobu a je u nás na stránkách s pod číslem 5. Ke stáhnutí zde http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/patche/patchem55/m55_cz_datum_cas_za_operatora2.vkp .
Samozřejmě nejdřív musíš odstranit ten stávající. |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 27, 2004 10:01 am Post subject: Re: Uprava patche provider-time_date.vkp |
|
|
Krokodýl wrote: | Keyoke wrote: | Jelikoz do tohohle opravdu nevidim, nenasel by se nekdo, komu by se chtelo upravit patch provider-time_date.vkp (stazeny zde, na Siemensmanii), ktery misto operatora nahodi cas + datum ve formatu 09:12 Fr 05 Dec? Patch se mi zatracene libi, ale ma jednu podstatnou chybu - momentalne tam mam 10:05 Fr 26 Feb... takze ukazuje spatne den a ja nevim proc.  |
Tento patch pro verzi FW 10 je předělán už delší dobu a je u nás na stránkách s pod číslem 5. Ke stáhnutí zde http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/patche/patchem55/m55_cz_datum_cas_za_operatora2.vkp .
Samozřejmě nejdřív musíš odstranit ten stávající. |
Ja mam ale S55 a ten patch je podle popistu na S55 FW20, tudiz memu telefonu odpovidajici verze. Bohuzel ten den tam nejak hapruje jinak je to prima. Vcera cely den jsem mel Fr, pak vecer po seste najednou skocil spravne Th a zhruba po desate hodine opet Fr. Dneska rano po zapnuti telefonu uz mi ukazuje zase Sa. Je mi to divne, kdyz datum je spravne, hapruje opravdu pouze ten den a jeste se to dokaze behem dne menit! Jinak koukam zrovna na Smelter a moc moudry z toho zatim nejsem. Ale po dvou minutach to rozhodne nevzdam.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Feb 27, 2004 12:53 pm Post subject: |
|
|
Je mozne,ze ten patch nepracuje korektne celkovo, alebo iba na Tvojom telefone...aj to sa bohuzial stava. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 27, 2004 3:19 pm Post subject: |
|
|
Toto téma jsem probírali na ICQ s Keyoke něco přes jodinu. Našli jsme i původní patch, ale se stejným výsledkem. Přes víkend bude odtraňovat instalované patche jestli to někde nekoliduje. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Feb 27, 2004 3:27 pm Post subject: |
|
|
Aha...vidis,aj to je mozne, ze si ten patch nerozumie s nejakym inym a blbne to...tiez jedna z moznosti  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 11:10 am Post subject: |
|
|
Diky Krokodylovi za jeho patecni trpelivost a cas! Asi to vazne bylo nekterym z patchu - krome dvou grafickych jsem vsechny odebral, nasledne nahodil problemovy patch a ejhle, ukazuje mi spravne pondeli - Mo. Nasledne jsem nahodil zpet vsechny byvale patche a porad je to OK, tak doufam, ze to vydrzi a ze to byl nejaky ojedinely problem.  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 11:14 am Post subject: |
|
|
huráá |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 12:54 pm Post subject: |
|
|
Tak..a vsetci su stastní a spokojní  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 1:20 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Tak..a vsetci su stastní a spokojní  |
Mno, dlouho mi to nevydrzelo. Tak neco delam s mobilem a najedou si vsimnu, ze uz mam zase nedeli. Tak jsem vypnul za zapnul mobil a bylo to ok, pondeli. Nasledne jsem opakoval to, co jsem predtim delal s mobilem a na nedeli se to zmenilo pote, co jsem si otevrel txt soubor calls.txt (seznam hovoru z jednoho patche) v tom prohlizeci v telefonu. Dalsim pokusem po restartu jsem zjistil, ze to dela okamzite po najeti do polozky Surf/Zabava v menu, pripadne i primo zkratkou do podpolozky, otevrenim ICQ aplikace pres zkratku a nebo treba otevrenim nejakeho souboru v tom RSA (tusim) prohlizeci. Zkousel jsem prolejzat menu telefonu, pouzivat definovane zkratky, ale co jsem byl schopny zjistit a otestovat, tak to dela opravdu jen po najeti do Surf/Zabava a jakekoliv podkategorie/aplikace v nich... zajimave, coz?  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 2:40 pm Post subject: |
|
|
Tak ten patch odstran a kasli nan,ked Ti robi take problemy. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 16, 2004 10:15 am Post subject: cas a datum za operatora... |
|
|
vsichni vime , kdo tento patch pouzivame (protoze je super..sporic dispeje muze byt nastaven na Setreni energii a jeste vidime cas a datum na displeji), ze ukazuje v 90proc. jmeno predesleho dne. Nasel by se teda borec, kterej by upravil a posunul nazvy dnu. (neni to systemove reseni, ale ucel by to splnilo) dik |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Apr 16, 2004 10:55 am Post subject: |
|
|
Udělám to, ale jelikož už mám v telefonu fw 11, budu potřebovat testera. |
|