clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Uprava patche provider-time_date.vkp

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Uprava patche provider-time_date.vkp

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 26, 2004 10:07 am    Post subject: Uprava patche provider-time_date.vkp Reply with quote

Jelikoz do tohohle opravdu nevidim, nenasel by se nekdo, komu by se chtelo upravit patch provider-time_date.vkp
(stazeny zde, na Siemensmanii), ktery misto operatora nahodi cas + datum ve formatu 09:12 Fr 05 Dec?
Patch se mi zatracene libi, ale ma jednu podstatnou chybu - momentalne tam mam 10:05 Fr 26 Feb... takze ukazuje spatne den a ja nevim proc. Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Feb 26, 2004 11:18 am    Post subject: Reply with quote

No,tak tento patch nepouzivam ani som ho na net nedal, ale snad by to nemal byt problem upravit....
Co vy nato odbornici na tieto veci? wink

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Feb 26, 2004 7:33 pm    Post subject: Re: Uprava patche provider-time_date.vkp Reply with quote

Keyoke wrote:
Jelikoz do tohohle opravdu nevidim, nenasel by se nekdo, komu by se chtelo upravit patch provider-time_date.vkp (stazeny zde, na Siemensmanii), ktery misto operatora nahodi cas + datum ve formatu 09:12 Fr 05 Dec? Patch se mi zatracene libi, ale ma jednu podstatnou chybu - momentalne tam mam 10:05 Fr 26 Feb... takze ukazuje spatne den a ja nevim proc. Shocked

Tento patch pro verzi FW 10 je předělán už delší dobu a je u nás na stránkách s pod číslem 5. Ke stáhnutí zde http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/patche/patchem55/m55_cz_datum_cas_za_operatora2.vkp .
Samozřejmě nejdřív musíš odstranit ten stávající.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 27, 2004 10:01 am    Post subject: Re: Uprava patche provider-time_date.vkp Reply with quote

Krokodýl wrote:
Keyoke wrote:
Jelikoz do tohohle opravdu nevidim, nenasel by se nekdo, komu by se chtelo upravit patch provider-time_date.vkp (stazeny zde, na Siemensmanii), ktery misto operatora nahodi cas + datum ve formatu 09:12 Fr 05 Dec? Patch se mi zatracene libi, ale ma jednu podstatnou chybu - momentalne tam mam 10:05 Fr 26 Feb... takze ukazuje spatne den a ja nevim proc. Shocked

Tento patch pro verzi FW 10 je předělán už delší dobu a je u nás na stránkách s pod číslem 5. Ke stáhnutí zde http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/patche/patchem55/m55_cz_datum_cas_za_operatora2.vkp .
Samozřejmě nejdřív musíš odstranit ten stávající.

Ja mam ale S55 a ten patch je podle popistu na S55 FW20, tudiz memu telefonu odpovidajici verze. Bohuzel ten den tam nejak hapruje jinak je to prima. Vcera cely den jsem mel Fr, pak vecer po seste najednou skocil spravne Th a zhruba po desate hodine opet Fr. Dneska rano po zapnuti telefonu uz mi ukazuje zase Sa. Je mi to divne, kdyz datum je spravne, hapruje opravdu pouze ten den a jeste se to dokaze behem dne menit! Jinak koukam zrovna na Smelter a moc moudry z toho zatim nejsem. Shocked Ale po dvou minutach to rozhodne nevzdam. Very Happy
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Feb 27, 2004 12:53 pm    Post subject: Reply with quote

Je mozne,ze ten patch nepracuje korektne celkovo, alebo iba na Tvojom telefone...aj to sa bohuzial stava.
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Feb 27, 2004 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

Toto téma jsem probírali na ICQ s Keyoke něco přes jodinu. Našli jsme i původní patch, ale se stejným výsledkem. Přes víkend bude odtraňovat instalované patche jestli to někde nekoliduje.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Feb 27, 2004 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

Aha...vidis,aj to je mozne, ze si ten patch nerozumie s nejakym inym a blbne to...tiez jedna z moznosti Rolling Eyes
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 01, 2004 11:10 am    Post subject: Reply with quote

Diky Krokodylovi za jeho patecni trpelivost a cas! Asi to vazne bylo nekterym z patchu - krome dvou grafickych jsem vsechny odebral, nasledne nahodil problemovy patch a ejhle, ukazuje mi spravne pondeli - Mo. Nasledne jsem nahodil zpet vsechny byvale patche a porad je to OK, tak doufam, ze to vydrzi a ze to byl nejaky ojedinely problem. Smile
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Mar 01, 2004 11:14 am    Post subject: Reply with quote

huráá
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Mar 01, 2004 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

Tak..a vsetci su stastní a spokojní Laughing
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 01, 2004 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Tak..a vsetci su stastní a spokojní Laughing

Mno, dlouho mi to nevydrzelo. Very Happy Tak neco delam s mobilem a najedou si vsimnu, ze uz mam zase nedeli. Smile Tak jsem vypnul za zapnul mobil a bylo to ok, pondeli. Nasledne jsem opakoval to, co jsem predtim delal s mobilem a na nedeli se to zmenilo pote, co jsem si otevrel txt soubor calls.txt (seznam hovoru z jednoho patche) v tom prohlizeci v telefonu. Dalsim pokusem po restartu jsem zjistil, ze to dela okamzite po najeti do polozky Surf/Zabava v menu, pripadne i primo zkratkou do podpolozky, otevrenim ICQ aplikace pres zkratku a nebo treba otevrenim nejakeho souboru v tom RSA (tusim) prohlizeci. Zkousel jsem prolejzat menu telefonu, pouzivat definovane zkratky, ale co jsem byl schopny zjistit a otestovat, tak to dela opravdu jen po najeti do Surf/Zabava a jakekoliv podkategorie/aplikace v nich... zajimave, coz? Very Happy
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Mar 01, 2004 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Tak ten patch odstran a kasli nan,ked Ti robi take problemy.
mich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 16, 2004 10:15 am    Post subject: cas a datum za operatora... Reply with quote

vsichni vime , kdo tento patch pouzivame (protoze je super..sporic dispeje muze byt nastaven na Setreni energii a jeste vidime cas a datum na displeji), ze ukazuje v 90proc. jmeno predesleho dne. Nasel by se teda borec, kterej by upravil a posunul nazvy dnu. (neni to systemove reseni, ale ucel by to splnilo) dik
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Apr 16, 2004 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Udělám to, ale jelikož už mám v telefonu fw 11, budu potřebovat testera.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum