View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pajin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 25, 2004 5:46 pm Post subject: Symbian aplikace - kde uloženy? |
|
|
Mám malý dotaz. Mám SX1ku a pokud instaluji java aplikace, ty potom najdu v Extra - Java aplikace, odku s nimi lze dále manipulovat a mazat. Ateď k jádru mého problému. Pokud nainstaluji aplikaci symbianovskou, kde potom najdu jejich seznam? Já instaluji na MMC kartu, ale v telefonu se mi potom objeví pouze ikona dané aplikace, s tím že jde jen otevřít, přesunout a tak. O Ostranění nikde nic nevidím. Použil jsem i File manažer (FExlorer) a i když projíždím paměť telofonu a MMC, nekde ty Symbian aplikace nemohu najít.... Ví někdo? Díky Pajin _________________ Siemens SX1 * FW 7 CZ * OSKAR |
|
Back to top |
|
 |
niobe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 28, 2004 1:32 am Post subject: |
|
|
pokud chceš odinstalovat symbian aplikace musíš v menu/nastaveni spustit Manager. Jinak se aplikace instalují do adresáře system/apps ať už na kartu nebo do paměti telefonu. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 29, 2004 9:30 am Post subject: |
|
|
Ano...V menu Nastavení klikni na Managera, vyber aplikaci ze seznamu a dej menu - tam vyber odinstalovat a to je vše. Všechny Symbian aplikace se zobrazují v tomto managerovi. V FEExploreru je uvidíš bud na C: nebo A: v adrsáři system/apps. Java aplikace se odinstalují v Extras přímo v java aplikacích jak si psal. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:24 pm Post subject: |
|
|
[tak to ani náhodou!!!!!!instaloval sem aplikace z PSILOC.COM mrtě aplikací na sx1 jde o hru rons adventure..kousala se mi tak sem to v manažeru odinstaloval i v file manager a co? mam stále ikonu v menu a nikde a tím mínim nikde to nejde odebrat bojim se to resetovat nevim jak a co vše a kam zálohovat..ukazuje mi to když to chci spustit: aplikace zavřena Loader Thread! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:26 pm Post subject: |
|
|
[porad!!!!!bud na ciou@mujoskar.cz nebo ciou@centrum.cz. mujoskar má jen 160znaku kvuli přeposílání na mobil přes centrum 2255......Loader Throad |
|
Back to top |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 8:36 am Post subject: |
|
|
zkus kouknout fexplorerem na e\system\apps
tam sou aplikacky _________________ just me:) |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 3:21 pm Post subject: |
|
|
E/system/apps zde jsou uloženy symbian aplikace,pokud si je dal instalovat na kartu.Jinak se odinstalujou v Manageru (Extra/manager).
Aplikace od Psilocu jsou jedni z nejhorších a dokážou SXku dokonale odrovnat.Mají v sobě různé protikopírovací ochrany,které nepracují zrovna korektně.Takže na ně bacha.
Uvědomte si že SX je počítač a vše co tam nainstalujete se již nikdy,stejně jak na PC,nemusí korektně dostat pryč a doba "Master Resetu" vás nemine.
U formátování "Master Reset" je důležité zálohovat si v MPM či SDS Kontakty a Messages (zprávy).Vše ostatní se už dá nastavit. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 3:31 pm Post subject: |
|
|
no dobre pokud je da na cecko tak budou v
c\system\apps
to je stejny . . myslim ze kazdou aplikacku muzes komplet odinstalovat manualne pokud vis co a kde ma nahrany  _________________ just me:) |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:32 pm Post subject: |
|
|
Jak se vlastne provede "master reset"??? _________________
 |