Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m01e kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 2:15 pm Předmět: SX1 - modem pres USB ? |
|
|
Ahoj, mam problem potrebuju pripojit pocitac k internetu pres SX1 pres USB.
Pres irda mi to jede v pohode. Pres USB mi chodi jenom MPM. Modem "SX1 USB modem" mam nainstalovanej, ale nechce se mi to pres nej propojit (pres irda v pohode). Problem je uz kdyz dam ve vlastnostech modemu v diagnostice "Query Modem", tak mi to hlasi, ze nelze komunikovat s modemem, ze port je obsazen, nebno tak neco. Rozchodil jste neko ten modem pres USB?
Jo jeste to proipojeni pres Irda se mi spoji, jenom pokud to zepnu i v telefonu - modem > pripojit pres irda.
Zkousel uz jsem vsechno mozny a porad nic . Tady na foru jsem to hledal, ale nikde nenasel, takze jestli uz to tu nekde je tak sorry. _________________ by m01e |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan.bouzek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 4:01 pm Předmět: |
|
|
Asi to bude tim, ze nemas GPRS kabel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 4:13 pm Předmět: kabel? |
|
|
Aha, ja mam jenom ten co se standartne dodava k telefonu, ted presne nevim to oznaceni (neco jako dcu50?).
Aby pres nej jelo GPRS, tak musi byt nejakej special? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m01e kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 4:15 pm Předmět: :( |
|
|
predchozi post je ode me, nejak mi blbne auto prihlasovani pres cookies  _________________ by m01e |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|