View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
m01e kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:15 pm Post subject: SX1 - modem pres USB ? |
|
|
Ahoj, mam problem potrebuju pripojit pocitac k internetu pres SX1 pres USB.
Pres irda mi to jede v pohode. Pres USB mi chodi jenom MPM. Modem "SX1 USB modem" mam nainstalovanej, ale nechce se mi to pres nej propojit (pres irda v pohode). Problem je uz kdyz dam ve vlastnostech modemu v diagnostice "Query Modem", tak mi to hlasi, ze nelze komunikovat s modemem, ze port je obsazen, nebno tak neco. Rozchodil jste neko ten modem pres USB?
Jo jeste to proipojeni pres Irda se mi spoji, jenom pokud to zepnu i v telefonu - modem > pripojit pres irda.
Zkousel uz jsem vsechno mozny a porad nic . Tady na foru jsem to hledal, ale nikde nenasel, takze jestli uz to tu nekde je tak sorry. _________________ by m01e |
|
Back to top |
|
 |
milan.bouzek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:01 pm Post subject: |
|
|
Asi to bude tim, ze nemas GPRS kabel. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:13 pm Post subject: kabel? |
|
|
Aha, ja mam jenom ten co se standartne dodava k telefonu, ted presne nevim to oznaceni (neco jako dcu50?).
Aby pres nej jelo GPRS, tak musi byt nejakej special? |
|
Back to top |
|
 |
m01e kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 4:15 pm Post subject: :( |
|
|
predchozi post je ode me, nejak mi blbne auto prihlasovani pres cookies  _________________ by m01e |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|