Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Only_One kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 11:21 am Předmět: ot:Java M65 |
|
|
čauky :o) mám problém. když nahraju do telefonu nějakou gamesu resp cokoliv s příponou .jar tak to následně nejde spustit.. nevíte někdo proč? používám irda kabel ještě nemám. a pak sem se chtěl zeptat jestli je možné smazat stávající data např témata atd. díky.
kdyžtak jsem na icw 264274836 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 11:47 am Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
Only_One napsal: | čauky :o) mám problém. když nahraju do telefonu nějakou gamesu resp cokoliv s příponou .jar tak to následně nejde spustit.. nevíte někdo proč? používám irda kabel ještě nemám. a pak sem se chtěl zeptat jestli je možné smazat stávající data např témata atd. díky.
Jak nejde spustit? Co Ti to píše? Nebo nepíše nic?
Jinak data který nepoužíváš můžeš pochopitelně bez obav smazat (ale záloha samozřejmě nikdy neuškodí )  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pacaj2am kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 11:52 am Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
Only_One napsal: | čauky :o) mám problém. když nahraju do telefonu nějakou gamesu resp cokoliv s příponou .jar tak to následně nejde spustit.. nevíte někdo proč? používám irda kabel ještě nemám. a pak sem se chtěl zeptat jestli je možné smazat stávající data např témata atd. díky.
a kopirujes i jad soubor? Nektery aplikace hoi potrebujou... _________________ DANCALL 2731 --> ERICSSON A1018 --> R320 --> SIEMENS ME45 --> SIEMENS M65 fw. 12 > fw. 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 11:54 am Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
pacaj2am napsal: | Only_One napsal: | čauky :o) mám problém. když nahraju do telefonu nějakou gamesu resp cokoliv s příponou .jar tak to následně nejde spustit.. nevíte někdo proč? používám irda kabel ještě nemám. a pak sem se chtěl zeptat jestli je možné smazat stávající data např témata atd. díky.
a kopirujes i jad soubor? Nektery aplikace hoi potrebujou... |
A hlavně kopírovat do samostatného podadresáře ne přímo do adresáře Aplications či games! _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
circulus pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 12:06 pm Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
pacaj2am napsal: | Only_One napsal: | čauky :o) mám problém. když nahraju do telefonu nějakou gamesu resp cokoliv s příponou .jar tak to následně nejde spustit.. nevíte někdo proč? používám irda kabel ještě nemám. a pak sem se chtěl zeptat jestli je možné smazat stávající data např témata atd. díky.
ja myslím že všechny aplikace ho potřebujou. Java Application Descriptor (neboli popisovač java aplikace) a v něm je uvedeno (kromě jiného) jméno jar souboru, a pokud neexistuje rovnou v telefonu, tak se může stáhnout z netu. A další důležitá věc je v něm: která třída (MIDlet) je startovací. To je dosti důležité pro JAM (Java Application Manager) - spouštěč apletů v mobilech Siemens. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 12:20 pm Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
circulus napsal: |
ja myslím že všechny aplikace ho potřebujou. Java Application Descriptor (neboli popisovač java aplikace) a v něm je uvedeno (kromě jiného) jméno jar souboru, a pokud neexistuje rovnou v telefonu, tak se může stáhnout z netu. A další důležitá věc je v něm: která třída (MIDlet) je startovací. To je dosti důležité pro JAM (Java Application Manager) - spouštěč apletů v mobilech Siemens. |
JAD potřebují jen některé aplikace, menšina, pro svoje spuštění, ale nevidím důvod je nenahrát když mají pouze pár bajtíků _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Only_One kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 12:34 pm Předmět: |
|
|
už jsem zjistil že něco spustit jde. ale většinou jsou to malé aplikace 60 kb... třeba nějaké rally pro siemens nejde. Btw jak poznám co je pro ten mobil a co ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 15, 2004 3:12 pm Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
jiji2004 napsal: |
Jinak data který nepoužíváš můžeš pochopitelně bez obav smazat (ale záloha samozřejmě nikdy neuškodí )  |
no třeba témata, dawnload manažer je navíc, atd. .tyhle data nejdou smazat... proč?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pacaj2am kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 15, 2004 4:15 pm Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
circulus napsal: | pacaj2am napsal: | Only_One napsal: | čauky :o) mám problém. když nahraju do telefonu nějakou gamesu resp cokoliv s příponou .jar tak to následně nejde spustit.. nevíte někdo proč? používám irda kabel ještě nemám. a pak sem se chtěl zeptat jestli je možné smazat stávající data např témata atd. díky.
ja myslím že všechny aplikace ho potřebujou. Java Application Descriptor (neboli popisovač java aplikace) a v něm je uvedeno (kromě jiného) jméno jar souboru, a pokud neexistuje rovnou v telefonu, tak se může stáhnout z netu. A další důležitá věc je v něm: která třída (MIDlet) je startovací. To je dosti důležité pro JAM (Java Application Manager) - spouštěč apletů v mobilech Siemens. |
treba k takovymu microreaderu jad soubor neexistuje a da se spustit...
ad kazda aplikace svuj vlastni adresar.. to taky nnei potreba... jenom pak clovek m abordel v souborech a ikonkach _________________ DANCALL 2731 --> ERICSSON A1018 --> R320 --> SIEMENS ME45 --> SIEMENS M65 fw. 12 > fw. 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 9:13 pm Předmět: Re: ot:Java M65 |
|
|
pacaj2am napsal: | treba k takovymu microreaderu jad soubor neexistuje a da se spustit...
ad kazda aplikace svuj vlastni adresar.. to taky nnei potreba... jenom pak clovek m abordel v souborech a ikonkach |
No, tak o tom že může být několik aplikací v jednom adresáři bych se opravdu hádal... Několikrát jsem to zkoušel (nebaví mě to třídit ) ale nikdy to nešlo, nevim proč, ale nešlo....
A ještě k těm jad souborum - opravdu je lepsi je mit... Kdyz ho nemas, muzes si ho vytvorit pomoci programu JADmaker... Uz nevim kde jsem ho sehnal, ale vytvori ti v pohode .jad soubor, když na něj přetáhneš ten .jar 8) _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|