View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Halfspider kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:45 pm Post subject: Posílání javy, aplikací a záloha přes MPM |
|
|
Zdravím všechny,
měl bych dvě otázky:
1. Jde posílat z mobilu na mobil java a aplikace přes IRDA nebo BT? Jestli jo, tak jak?
2. Jak udělat zálohu přes PMP. Zkoušel jsem to, ale pořád mi to píše, že není nějaká záloha v mobilu. Když jsem hledal jak ji udělat, tak nic.
Díky moc za rady. Dominik[/quote] |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:09 pm Post subject: |
|
|
1.) Na mojí CX65-ce jde posílat Java IrDA takto: Menu -> Extra -> Syst. souborů -> Java -> jam -> Applications/Games -> [složka té hry/aplikace] -> [*.jar soubor té hry/apliace] -> Poslat -> Přes IrDA ... a jede to . |
|
Back to top |
|
 |
Halfspider kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:14 pm Post subject: |
|
|
No jo jenže já v systému soubborů, žádné java --> jam ... nemám. Ani nevím kde se ty java aplikace ukládají. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:18 pm Post subject: |
|
|
Halfspider wrote: | No jo jenže já v systému soubborů, žádné java --> jam ... nemám. Ani nevím kde se ty java aplikace ukládají. |
Aha, neškodilo by ale napsat, co máš za telefon... Podle kategorie usuzuju, že SX1, ne ? Tak aspoň mi tu vypiš, co v tom Systému souborů máš, než se sem ozve někdo povolanější . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|