View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mike_Dee kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:11 am Post subject: Infra, istalace .... aneb rozzureny novopeceny majitel ... |
|
|
Zdravim vsechny eSXkare!
Jako dlouholety uzivatel Psionu jsem si myslel, ze Symbian hned pochopim... a narazil jsem hned na zacatku:
1) Jak se vypne infra? Vim, ze se umi vypnout samo, ale ja ho chci vypnout hned!
2) Naistaluju aplikaci, vidim ji v manazeru, ale ikonka pro spusteni proste nikde neni! Ani po nekolika hodinach se neobjevi. (Cetl jsem prodrobne toto forum, takze uz vim, ze to pry chvilku trva ... )
3) Lze synchronizovat poznamky z Outlooku?
... provedl jsem softreset i master reboot, ted mam i novou verzi firmware: 13cz, nicmene problem nadale trva ... grrr. Pls, poradte! |
|
Back to top |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:05 pm Post subject: |
|
|
infra se vypne samo po minute myslim .. jinak vypnout nejde
po nainstalovani aplikace se ikona pokud se vse povede objevi primo v hlavnim menu - pod vsema ostatnima takze sis ji nemusel vsimnout _________________ just me:) |
|
Back to top |
|
 |
Mike_Dee kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:20 pm Post subject: |
|
|
Neobjevila se nikde, coz mi prijde divne. Nicmene po nakopirovani instalacniho balicku primo na telefon je mozne aplikaci nainstalovat a dokonce se objevi i ikonka! Takze problem nastava pouze pri instalaci spustene z windows. HM. Aspon, ze phone je OK. |
|
Back to top |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:23 pm Post subject: |
|
|
mno ja instaloval vsechno z wincek a ikonky se objevili takze buh vi co se ti tam stalo _________________ just me:) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|