View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lamzes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:50 am Post subject: V-klay mi resetuje kompa :( |
|
|
Pri nahravani nekterych patchu na muj c55 se mi resetuje compl pred tim se zacnou sekat mp3 a pak "hop" a widle najizdeji znova delato taky nekomu? zkousel jsem i jinaci verzi V-klay dokonce jsem ukončil i vsechny aplikace ve win XP + SP2  |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:21 pm Post subject: Re: V-klay mi resetuje kompa :( |
|
|
lamzes wrote: | Pri nahravani nekterych patchu na muj c55 se mi resetuje compl pred tim se zacnou sekat mp3 a pak "hop" a widle najizdeji znova delato taky nekomu? zkousel jsem i jinaci verzi V-klay dokonce jsem ukončil i vsechny aplikace ve win XP + SP2  |
To mi nikdy nedělalo  _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
Ani mne este nikdy V_Kaly neresetoval comp a nepocul som o podobnom probleme.Skus inu verziu V_Klay a ak poroblem bude pretrvavat,hladaj chybu u seba v compe. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|