View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CW. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:54 am Post subject: PLS HELP |
|
|
Při updatu firemware mi zdechl telefon, ale samozdřejmě jsem neudělal zálohu. Jedná se o CT65. Pokud někdo máte zálohu nebo orig. firmware pošlete mi ji prosím na maxxs@seznam.cz.
Při přehrávání firmware C65 verze 25 na telefon CT65 došlo k nějaké softwarové chybě a telefon je death. (nejde zapnout) |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:56 am Post subject: |
|
|
Nechci byt pesimista, ale jestli ti nejde zapnout, novej fw ti asi nepomuze... Ani tam nenahrajes fullfalsh pres V_klay, protoze asi nemas patchnuty bootcore... Nevim, jestli ti k necemu bude treba Winswup nebo Freia, nemam zkusenosti... No ale snad ti poradi vetsi odbrnici nez jsem ja... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:11 pm Post subject: |
|
|
Pres Winswup by to melo jit spravit. Podivej se na http://siemensmania.cz/firmware.php
tam stahni Winswup 16 (je to anglicka tak se nelekni) a pak to preflesuj ceskym updatem na 25  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
krokodylek2@seznam.cz
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:02 pm Post subject: Firemware |
|
|
Nakonec se mi to tímto postupem podařilo i když nešel zapnout, sice to dlouho trvalo než našel telefon, musí se přeskočit kontrola telefonu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|