Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sojuz 28 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 2:09 pm Předmět: USB,nejde a nejde! |
|
|
Po pripojeni USB kablu dodavanych s mobilem,se nenacte kabel ve Win,az po pripojeni SX1 na kabel,to "cinkne" a hodi hlasku,nalezen novy hardwar Siemens SX1.Ve Win,ve spravci zarizeni,Dalsi zarizeni je zluty vykricnik u Siemens SX1,zaroven naskoci pruvodce nove rozpoznanym hardwarem.CO DAL,ABYCH TO NAINSTALOVAL SPRAVNE?Bojuji s tim 2 dny.Podari se mi to spojit,ze tam muzu posilat obrazky,MP3,ale mobil se pres kabel nenabiji a ani se pres nej nejde pripojit na net,pres Data nonstop.Vubec se neukaze na jakym je COM.Vim,ze je to tady reseno nekolikrat,ale me se to podle navodu nerozbehne!Mnohokrate Dekuji za rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 2:19 pm Předmět: Re: USB,nejde a nejde! |
|
|
Sojuz 28 napsal: | Po pripojeni USB kablu dodavanych s mobilem,se nenacte kabel ve Win,az po pripojeni SX1 na kabel,to "cinkne" a hodi hlasku,nalezen novy hardwar Siemens SX1.Ve Win,ve spravci zarizeni,Dalsi zarizeni je zluty vykricnik u Siemens SX1,zaroven naskoci pruvodce nove rozpoznanym hardwarem.CO DAL,ABYCH TO NAINSTALOVAL SPRAVNE?Bojuji s tim 2 dny.Podari se mi to spojit,ze tam muzu posilat obrazky,MP3,ale mobil se pres kabel nenabiji a ani se pres nej nejde pripojit na net,pres Data nonstop.Vubec se neukaze na jakym je COM.Vim,ze je to tady reseno nekolikrat,ale me se to podle navodu nerozbehne!Mnohokrate Dekuji za rady. |
NO TO BUDE TIM ZE PRES KABEL NA NET NEJDE JDE TO JEN PRES INFRA A BLUETOOTH A ON SE PRES KABEL ANI NABIJET NEDA !!!!!!!TAKZE UZ SE DAL SNAZIT NEMUSIS!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sojuz 28 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 2:30 pm Předmět: |
|
|
Vytryolku diky za pomoc.Zapojoval jsem to podle tvyho navodu,vsechno funguje az na to co mi neslo a uz vim proc.Jsi kanon a SX mas v maliku!Caupic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 2:33 pm Předmět: |
|
|
Sojuz 28 napsal: | Vytryolku diky za pomoc.Zapojoval jsem to podle tvyho navodu,vsechno funguje az na to co mi neslo a uz vim proc.Jsi kanon a SX mas v maliku!Caupic. |
Dik za poklonu stacio si precist recenzi na mobilmanii tam nad tim taky bedovali!!!A to nabijeni me ale taky stve!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|