Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CW. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 6:54 am Předmět: PLS HELP |
|
|
Při updatu firemware mi zdechl telefon, ale samozdřejmě jsem neudělal zálohu. Jedná se o CT65. Pokud někdo máte zálohu nebo orig. firmware pošlete mi ji prosím na maxxs@seznam.cz.
Při přehrávání firmware C65 verze 25 na telefon CT65 došlo k nějaké softwarové chybě a telefon je death. (nejde zapnout) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 11:56 am Předmět: |
|
|
Nechci byt pesimista, ale jestli ti nejde zapnout, novej fw ti asi nepomuze... Ani tam nenahrajes fullfalsh pres V_klay, protoze asi nemas patchnuty bootcore... Nevim, jestli ti k necemu bude treba Winswup nebo Freia, nemam zkusenosti... No ale snad ti poradi vetsi odbrnici nez jsem ja... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 12:11 pm Předmět: |
|
|
Pres Winswup by to melo jit spravit. Podivej se na http://siemensmania.cz/firmware.php
tam stahni Winswup 16 (je to anglicka tak se nelekni) a pak to preflesuj ceskym updatem na 25  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
krokodylek2@seznam.cz
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 4:02 pm Předmět: Firemware |
|
|
Nakonec se mi to tímto postupem podařilo i když nešel zapnout, sice to dlouho trvalo než našel telefon, musí se přeskočit kontrola telefonu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|