View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marek36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:51 pm Post subject: Nechce sa mi instalovat ovladač |
|
|
dobry mam taky problem..mam tento kabel http://img303.imageshack.us/img303/5971/obrzok001ze0.jpg v telefone sa mi hlasi ako DCA-540 ked ho pripojim k PC tak mi to pyta aby som instaloval ovladač stiahol som si od vas ovladač na DCA-540 začalo sa instalovat ale potom mi tam vybehla tabulka že zlyhalo instalace modemu. nekde na tomto fore tu už tento problem bol ale nikdo neodpovedal..
potom som tam skušal všetky ovladače postupne ktore tu mate ale tie si kabel ani nenašiel.. pls poradte... |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Sep 02, 2006 6:25 pm Post subject: |
|
|
Navrhujem odinštalovať ich a nainštalovať Mobile Phone Manager pre Tvoj typ mobilu, ktorý by mal dotiahnuť ovládače.
Potom reset PC, zapojiť kábel a mobil a malo by sa to nájsť.
Pozrel som si ten Tvoj obrázok ale kábel sa mi nezdá byť DCA-540, lebo tam vidím nejakú elektroniku, skôr by to mal byť hádam kábel DCA-510.
Taký kábel som nemal v ruke, doma mám všetky typy orig. Siemens, ale DCA-540 nemá žiadnu elektroniku.  |
|
Back to top |
|
 |
marek36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 7:59 pm Post subject: |
|
|
no ved prave to mi bolo divne že čo tu čitam DCA 540 by malo byt bez elektroniky ale hlasi sa stale ako DCA 540.. mobile phone manager mam nainstalovany.. no vlastne bolo to tak..že raz mi to fungovalo ale nepamentam sa už jak som to sprovoznil. ..bolo to tym že som instaloval mobile phone manager..ale neviem či sa potom ten ovladač našiel sam alebo som ho musel doinstalnut...ked mi to išlo tak zrazu mi nešel kabel..a myslel som si že je chyba v softveri tak som ovladač odinstaloval..a nechal len MPM len teraz nedavno som zistil..že bola chyba v kabli..ked v konektore ktory sa dava do PC sa dva kabliki dotykali a vznikal skrat tym že ked som to pichol do telefonu tak sa hned vypol..to som vyriešil...a teraz toto..tak mysliš že ked MPM nainstalujem..tak sa instalne aj ovladač a kabel si ho detekuje??  |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:11 pm Post subject: |
|
|
Ak je kábel OK, malo by to ísť.
Ale z toho, čo píšeš, neviem, či je kábel úplne v poriadku.
Už sa písalo zopár krát na fóre, že kábel čo mal byť ako DCA-510 sa tváril ako DCA-540 a pritom bol nejaký skrat medzi pinmi, resp. problém v elektronike.
Ak sa Ti to nepôjde, a kábel k mobilu potrebuješ, bude najlepšie kábel reklamovať alebo si zohnať spoľahlivejší.  |
|
Back to top |
|
 |
marek36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:18 pm Post subject: |
|
|
no kabel ide..na pc sa prihlasi..len ovladač..je problem..ale to mi robilo aj predtym...a mne je v podstate jedno ja nepotrebujem..510 ja len chcem natahat ...obrazky videa hry a melody..jako predtym.....tak som odinstaloval MPM a musim si stahnut znova...uvidime potom napisem..a THANX že si napisal aspon nekdo |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:40 pm Post subject: |
|
|
Ak len na prenos súborov a SMS... potom stačí aj Irda port, resp. Bluetooth, ak nie je na PC, USB Dongle BT dokúpiť a je po probléme...
Ešte k tomu káblu:
- má nejaký technický problém, a niektoré programy, ktoré ho rozpoznajú nainštalujú ovládač k DCA-540, ale pritom by mal byť DCA-510. Ak s takýmto káblom teda robiť, tak potom to pôjde aj nepôjde v závislosti od konkrétneho softvéru.  |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:50 pm Post subject: Re : NECHCE SA INSTALOVAT OVLADAČ |
|
|
stano.mania wrote: | ... ale DCA-540 nemá žiadnu elektroniku.  |
To nie je pravda že nemá elektroniku. Sám som mal kábel DCA 540, obsahoval elektroniku, viem to naisto, mal som ho rozobratý, upravil som ho aby dobíjal telefón. Nemám na mysli zenerove diódy na odchytenie prepätí, aj tie tam boli. No bol tam šváb bez označenia v signálovej ceste. Že by to bol optron na úplne oddelenie mobilu a PC ???
Čo sa týka ovládača, najčistejšie bude ak sa vrátiš s registrami Windows naspäť, v XP bod obnovy a vo WIN98 scanreg/ restore. Z ovládačmi tu zo Siemensmanie som mal problém aj ja, inštaluj ovládače zo stránky Beng-Siemens-u alebo tie ktoré obsahuje inštalácia MPM. |
|
Back to top |
|
 |
marek36 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:31 pm Post subject: |
|
|
TYYY JOOOO DIIIKYY DIIIKYYY všetko som vyriešil...znovu nainstalovanim MPM teraz sa len smejem nad svojou blbostou..že som stahoval kopa ovladačov zo stranky a ne aby som preinstaloval MPM ešte raz diKK |
|
Back to top |
|
 |
|