View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lackovic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:20 pm Post subject: čas na zablokovanie tlačidiel u CX65 |
|
|
Chcem sa spytat či sa neda patchom alebo inak skratit čas na čakanie zablokovania tlačidiel z 1nimuty na menej cca asi 15sek. Mam CX65  |
|
Back to top |
|
 |
lunarni začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:44 pm Post subject: |
|
|
To nevím poptej se na FORU!!!  _________________ Nejlepší mobil???CX65!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:16 pm Post subject: |
|
|
lunarni wrote: | To nevím poptej se na FORU!!!  |
No a co myslíš že asi dělá? To spíš nepiš nic než todle.
lackovic wrote: | Chcem sa spytat či sa neda patchom alebo inak skratit čas na čakanie zablokovania tlačidiel z 1nimuty na menej cca asi 15sek. Mam CX65 |
Na tohle zatim bohužel patch neni a jinak to taky nejde _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:26 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | lunarni wrote: | To nevím poptej se na FORU!!!  |
No a co myslíš že asi dělá? To spíš nepiš nic než todle.
lackovic wrote: | Chcem sa spytat či sa neda patchom alebo inak skratit čas na čakanie zablokovania tlačidiel z 1nimuty na menej cca asi 15sek. Mam CX65 |
Na tohle zatim bohužel patch neni a jinak to taky nejde |
1) lunarni to asi myslel jako vtip ne!?!?
2) A nechtěl bys to udělat ty? Už máš IDU?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:07 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | 1) lunarni to asi myslel jako vtip ne!?!?
2) A nechtěl bys to udělat ty? Už máš IDU?  |
Hele nedělej si ze mě srandu. Mam jen DEMO verzi a ta za 1) podporuje jen exáče a 2) i kdybych to nějak udělal aby se mi to v tom otevřelo, tak mi to nepude uložit. Takže smůla, asi navždy skejsnu u grafiky
Navíc ani nevim jak začít v assemblerovi, já nevim vůbec nic, takže se na to asi vyprdnu. Nebo si zaplatim školení  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:14 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Hele nedělej si ze mě srandu. Mam jen DEMO verzi a ta za 1) podporuje jen exáče a 2) i kdybych to nějak udělal aby se mi to v tom otevřelo, tak mi to nepude uložit. Takže smůla, asi navždy skejsnu u grafiky
Navíc ani nevim jak začít v assemblerovi, já nevim vůbec nic, takže se na to asi vyprdnu. Nebo si zaplatim školení  |
Tak to je smůla. A já se tak těšil, že ti budou všichni nadávat kvůli tomu, že to nefunguje  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|