View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Petufo pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:03 pm Post subject: Worms u CX65 - wavy |
|
|
Mám CX65 a stáhnul jsem si pařbu Worms... je to fakt dobrá hra, rakety atd, vypadaj pěkně (ale myslel, jsem, že to umí až FW 16, ale mě je 12ka zvládá)
Ale nevim proč, ale nejdou m itam zvuky, resp. muzika jo, ale když jsem se díval do .jar (tušim) tak jsou tam wavy jako bye bye, nebo exploze atd.
Ale ve hře nejsou... ale myslel, jsem, že když už Siemens má v tý hře na začátku logo, tak by se taky mohl snažit, aby ty zvuky na jeho mobilech fungovaly, resp. nevíte proč mi nejdou ? Je to chyba hry, nebo tim, že to je nějakej ten formát, kterej neumí CX65 přehrát ? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:42 pm Post subject: Re: Worms u CX65 - wavy |
|
|
Petufo wrote: | Mám CX65 a stáhnul jsem si pařbu Worms... je to fakt dobrá hra, rakety atd, vypadaj pěkně (ale myslel, jsem, že to umí až FW 16, ale mě je 12ka zvládá)
Ale nevim proč, ale nejdou m itam zvuky, resp. muzika jo, ale když jsem se díval do .jar (tušim) tak jsou tam wavy jako bye bye, nebo exploze atd.
Ale ve hře nejsou... ale myslel, jsem, že když už Siemens má v tý hře na začátku logo, tak by se taky mohl snažit, aby ty zvuky na jeho mobilech fungovaly, resp. nevíte proč mi nejdou ? Je to chyba hry, nebo tim, že to je nějakej ten formát, kterej neumí CX65 přehrát ? |
Mě tam dou zvuky vpoho _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:06 pm Post subject: Re: Worms u CX65 - wavy |
|
|
BEZY wrote: | Petufo wrote: | Mám CX65 a stáhnul jsem si pařbu Worms... je to fakt dobrá hra, rakety atd, vypadaj pěkně (ale myslel, jsem, že to umí až FW 16, ale mě je 12ka zvládá)
Ale ve hře nejsou... ale myslel, jsem, že když už Siemens má v tý hře na začátku logo, tak by se taky mohl snažit, aby ty zvuky na jeho mobilech fungovaly, resp. nevíte proč mi nejdou ? Je to chyba hry, nebo tim, že to je nějakej ten formát, kterej neumí CX65 přehrát ? |
Mě tam dou zvuky vpoho |
Já mám S65 FW12 - hudba jde ale zvuky ne... |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:40 pm Post subject: Re: Worms u CX65 - wavy |
|
|
BEZY wrote: | Petufo wrote: | Mám CX65 a stáhnul jsem si pařbu Worms... je to fakt dobrá hra, rakety atd, vypadaj pěkně (ale myslel, jsem, že to umí až FW 16, ale mě je 12ka zvládá)
Mě tam dou zvuky vpoho |
Bezy prosim odkud jsi ty W stahnul??? _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:05 pm Post subject: |
|
|
No, ja tam ty zvuky taky nemam. Bezy pls posli mi to na maila...To vyzkousim _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:19 pm Post subject: |
|
|
Já tam taky mám jenom hudbu. Zvuky nic.
2BEZY: Taky se přimlouvám o ty Tvoje . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:42 pm Post subject: |
|
|
Heh tak teď se teda moc omlouvám za rozruch No zvuky mi jdou-teda vlastně melodie, ale třeba výbuch střely už ne Sry _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:43 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Heh tak teď se teda moc omlouvám za rozruch No zvuky mi jdou-teda vlastně melodie, ale třeba výbuch střely už ne Sry |
No BEZY! Takhle nám blbnout lidi!!!  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:44 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | BEZY wrote: | Heh tak teď se teda moc omlouvám za rozruch No zvuky mi jdou-teda vlastně melodie, ale třeba výbuch střely už ne Sry |
No BEZY! Takhle nám blbnout lidi!!!  |
Nj, asi ze mě bude politik  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 8:28 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | jenda.69 wrote: | BEZY wrote: | Heh tak teď se teda moc omlouvám za rozruch No zvuky mi jdou-teda vlastně melodie, ale třeba výbuch střely už ne Sry |
Nj, asi ze mě bude politik  |
Strašpidlo  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 8:30 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | jenda.69 wrote: | BEZY wrote: | Heh tak teď se teda moc omlouvám za rozruch No zvuky mi jdou-teda vlastně melodie, ale třeba výbuch střely už ne Sry |
Nj, asi ze mě bude politik  |
Strašpidlo  |
Grosstapo. Zmlátí všechny nevěrníky bez Siemensů... Já sem v pohodě..
Ale to už je OT. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 8:36 pm Post subject: |
|
|
Já to dělat nebudu (alébrž mi to vůbec nevadí ),ale je snad problém ty wavy z toho JARu vytáhnout a překovertovat do správnýho formátu? Evidentně je tam špatnej  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:46 am Post subject: |
|
|
busch wrote: | Já to dělat nebudu (alébrž mi to vůbec nevadí ),ale je snad problém ty wavy z toho JARu vytáhnout a překovertovat do správnýho formátu? Evidentně je tam špatnej  |
Nemusí to bejt tim že tam sou jen špatný wavy, může to bejt i tim že k nim sou napsaný špatný adresy, takže to ty zvuky nevyvolá _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
talodo kolemjdoucí
 Joined: 03 Sep 2004 Posts: 13 Location: Martin - turčianska záhradka
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:56 am Post subject: worms |
|
|
Sa tu rozprava o zvukoch v hre ja som rad, ze mi to ako tak na mojej s55 ide.  _________________ Nech žijú frkani! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 1:07 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | busch wrote: | Já to dělat nebudu (alébrž mi to vůbec nevadí ),ale je snad problém ty wavy z toho JARu vytáhnout a překovertovat do správnýho formátu? Evidentně je tam špatnej  |
Nemusí to bejt tim že tam sou jen špatný wavy, může to bejt i tim že k nim sou napsaný špatný adresy, takže to ty zvuky nevyvolá |
No pokud se dobře dívám, tak je to obyč PCM a ten mobil nepřehraje  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|