View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kulich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 12:02 pm Post subject: Jak na synchronizaci u Siemense C65 s Outlookem? |
|
|
Ahojda
Potreboval bych poradit jak synchronizovat Siemens C65 s Outlookem. Jde mi o synchronizaci pres infraport - programy Mobile Phone Manager a Phone Explorer funguji normalne .. do telefonu se dostanu a vse funguje jak ma ... Horsi je to jiz ovsem s programem Siemens SmartSync, ktery ne a ne najit muj telefon ... Vubec nevim proc. Vim sice, ze tenhle Siemens neni manazaresky telefon - ale kdyz byl tak levny, tak jsem neodolal a je to super foun...
Mam firmware ver.: 12 muze to byt tim? vyplati se upgradovat? Mam ho od Eurotelu - udelaji mi to ve znackove prodejne zadarmo? V ramci zaruky?
Diky moc |
|
Back to top |
|
 |
LADAS začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 6:37 pm Post subject: Jo |
|
|
Jo udelaji ti to zadara kdyz mas zaruku a nic jsi na nem nepatchoval a neupravoval jak ja.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Kulich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 8:10 pm Post subject: |
|
|
moc Vam dekuju ... vsechno funguje jak ma  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|