View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 7:41 pm Post subject: Problem |
|
|
No, mam tu mensi problem. Mam Siemens kupeny na slovensku, mam nastaveny slovensky jazyk, priecinky su tiez po slovensky ,ale dnes sa neviem co stalo lebo mam hry po anglicky a priecinky sa premenovali po anglicky tiez. Jak je to mozne? |
|
Back to top |
|
 |
domboone začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 10:18 pm Post subject: Re: Problem |
|
|
Orpheus wrote: | No, mam tu mensi problem. Mam Siemens kupeny na slovensku, mam nastaveny slovensky jazyk, priecinky su tiez po slovensky ,ale dnes sa neviem co stalo lebo mam hry po anglicky a priecinky sa premenovali po anglicky tiez. Jak je to mozne? |
som tiez zo slovenska ale nieze by som mal nieco proti slovencine, ale vsade pouzivam anglictinu. je to lepsie, lebo tomu telefonu aj tak nerozumiem, ked mi nieco napise po slovensky... tak ti asi moc nepomozem. mozem ti iba odporucit anglictinu |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 10:47 pm Post subject: Re: Problem |
|
|
domboone wrote: | Orpheus wrote: | No, mam tu mensi problem. Mam Siemens kupeny na slovensku, mam nastaveny slovensky jazyk, priecinky su tiez po slovensky ,ale dnes sa neviem co stalo lebo mam hry po anglicky a priecinky sa premenovali po anglicky tiez. Jak je to mozne? |
som tiez zo slovenska ale nieze by som mal nieco proti slovencine, ale vsade pouzivam anglictinu. je to lepsie, lebo tomu telefonu aj tak nerozumiem, ked mi nieco napise po slovensky... tak ti asi moc nepomozem. mozem ti iba odporucit anglictinu |
Si slovak a nerozumies ked ti telefon napise nieco po slovensky. Tak tomuto zasa ja nerozumiem!!  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
domboone začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 10:52 pm Post subject: Re: Problem |
|
|
Lb01 wrote: | domboone wrote: | Orpheus wrote: | No, mam tu mensi problem. Mam Siemens kupeny na slovensku, mam nastaveny slovensky jazyk, priecinky su tiez po slovensky ,ale dnes sa neviem co stalo lebo mam hry po anglicky a priecinky sa premenovali po anglicky tiez. Jak je to mozne? |
Si slovak a nerozumies ked ti telefon napise nieco po slovensky. Tak tomuto zasa ja nerozumiem!!  |
sorry, ale by si sa cudoval, co dokaze telefon napisat vsetko... ake nezrozumitelne vyrazy este aj pre mna slovaka... a preferujem anglictinu... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 11:23 pm Post subject: |
|
|
No neviem,ja rozumiem vsetkemu..  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 11:32 pm Post subject: Re: Problem |
|
|
domboone wrote: | Lb01 wrote: | domboone wrote: | Orpheus wrote: | No, mam tu mensi problem. Mam Siemens kupeny na slovensku, mam nastaveny slovensky jazyk, priecinky su tiez po slovensky ,ale dnes sa neviem co stalo lebo mam hry po anglicky a priecinky sa premenovali po anglicky tiez. Jak je to mozne? |
Si slovak a nerozumies ked ti telefon napise nieco po slovensky. Tak tomuto zasa ja nerozumiem!!  |
sorry, ale by si sa cudoval, co dokaze telefon napisat vsetko... ake nezrozumitelne vyrazy este aj pre mna slovaka... a preferujem anglictinu... |
No ak by ta to nenapadlo ja mam tiez telefon a viem co pise. No ale ze by som tomu nerozumel? A ty tomu lepsie rozumies v anglictine? Alebo tej nerozumies vobec a preto ta netrpi co ti tam pise? _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
domboone začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 11:42 pm Post subject: |
|
|
distancujem sa od tejto temy. radsej som nemal nic pisat radsej poradte to, co treba.
ja mam anglictinu minimalne z 2 dovodov:
1.odborne vyrazy su v anglictine rovnake na rozdiel od tych krkolomnych prekladov (a prekladov vsade inych)
2.aspon sa mi nik nehrabe v mobile, lebo tomu malokto rozumie _________________ optimista: nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 12:10 am Post subject: |
|
|
2domboone: vsak ale ty si nechcel poradit! A ked chces aby sa ti tam nikto nehrabal daj si hebrejcinu. A toto myslim vazne. Ked uz mobil dokonale poznas a dolezite veci mas na hotkey mozes si to dovolit! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 10:20 am Post subject: |
|
|
No, ja viem po anglicky velmi dobre, ale nerozumiem preco z nicoho nic sa mi zmenil jazyk kniznic, programov a hier na anglicky. Moc sa mi to nepaci. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|