View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 10:04 pm Post subject: pomoct s fotakem |
|
|
Mam Siemens c65 fw12.A potreboval bych pichnout s fotakem.Docela se mi neliby fotky focene v mistnosti s umelim svetlem.Fsechny fotky focene pod zarovkou jsou zabarvene do cervena i kdyz mam nastavenou bilou jak na automatiku tak na interier.Napriklad nokia 3200 tenhle problem nema.Dekuji za odpoved!!! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 10:07 pm Post subject: |
|
|
No, zkus si scénu ztmavit - pohni joystickem doleva. Kompenzace expozice . |
|
Back to top |
|
 |
Petufo pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 10:10 pm Post subject: |
|
|
no já když u CX65 fotim v místnosti, tak je všechno strašně žlutý, ale mám to nastavený na automaticky a pak stačí námířit na chvilku foťák na zeď a hned to je jak má být, většinou to mám do žluta než se ten foťák rozkouká  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 8:44 am Post subject: Re: pomoct s fotakem |
|
|
Quentin wrote: | Mam Siemens c65 fw12.A potreboval bych pichnout s fotakem.Docela se mi neliby fotky focene v mistnosti s umelim svetlem.Fsechny fotky focene pod zarovkou jsou zabarvene do cervena i kdyz mam nastavenou bilou jak na automatiku tak na interier.Napriklad nokia 3200 tenhle problem nema.Dekuji za odpoved!!! |
Preco zakladas rovnaku diskusiu tu aj v kategorii Trieda C????
Nabuduce staci raz,nerad by som Ti tu niedo mazal.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|