View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
charmie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 4:39 pm Post subject: Fps u filmu |
|
|
Ahoj,chtel jsem se zeptat,jestli jde nastavit pocet fps u filmu. Predelaval jsem si film,ale udelalo mi ho to jen s asi 6 fps. Nejde nastavit vice?? Pouzil jsem na to PvAuthor.Dik[/b] |
|
Back to top |
|
 |
Bernys kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:41 am Post subject: |
|
|
já používám SmartMovie Converter (Series 60) a tam de nastavit od 32-520fps a kvalita zvuku od 11050 - 44000 tak nějak ... jsou z toho super filmy pak..hodně štěstí ;-) _________________ Phillips Savvy > Ericsson T10 > Nokia 7110 > Siemens SL45i > Siemens M55 > Siemens SX1 (jinou značku než Siemens už nikdy) |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:44 am Post subject: |
|
|
Je pravidlo ze pokud prevadis nekvalitni film do telefonu 3gp tak to taky bude osklive vypadat ale z hlavy ti Fps nereknu!!!Uz jsem dlouho nic nekonvertoval!! |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:06 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Je pravidlo ze pokud prevadis nekvalitni film do telefonu 3gp tak to taky bude osklive vypadat ale z hlavy ti Fps nereknu!!!Uz jsem dlouho nic nekonvertoval!! |
Já do 3gp nepřevádím, jenom nechám projet ve SmartMovie 2 a nakopčím do telefonu. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:07 pm Post subject: |
|
|
No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:11 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? |
good. Když se to zkomprimuje do filmu, tak je to čitelný a když ne, tak je to čitelný taky . Ten kdo tu psal že to není čitelný (mám pocit že to byl nějakej redaktor), tak pěkně kecá. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:13 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Vytryol wrote: | No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? |
good. Když se to zkomprimuje do filmu, tak je to čitelný a když ne, tak je to čitelný taky . Ten kdo tu psal že to není čitelný (mám pocit že to byl nějakej redaktor), tak pěkně kecá. |
Da se nastavit velikost?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:15 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Gwin wrote: | Vytryol wrote: | No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? |
Da se nastavit velikost?? |
titulků? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:16 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Vytryol wrote: | Gwin wrote: | Vytryol wrote: | No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? |
titulků? |
JO!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:17 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Gwin wrote: | Vytryol wrote: | Gwin wrote: | Vytryol wrote: | No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? |
titulků? |
JO!! |
ne. Ale samo se to posune pokud se to nevejde na řádek. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:19 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Vytryol wrote: | Gwin wrote: | Vytryol wrote: | Gwin wrote: | Vytryol wrote: | No to me je to docela jedno hlavne ze je to mensi a jede to jak je to prosimte s tema titulkama ve Smartmovie nevis?? |
titulků? |
JO!! |
ne. Ale samo se to posune pokud se to nevejde na řádek. |
Jo diky za odpoved!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|