View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stifler3 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 9:03 pm Post subject: Spokojeny majitel!! |
|
|
Tenhle mobil je podle mě super docela jsem mělstrach když jsem tady tak četl forum .Je pravda že fotky jsou trochu horší ale to jenom když je trochu zataženo jinak na slunci nebo dobrem světle fakt nema konkurenci.Ja mam firmware jenom 12 a jsem spokojenej zatím si asi novější davat nebudu tento mi vyhovuje je bez chyb žadny vypínaní atd..Toť vše |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 9:08 pm Post subject: |
|
|
A telefon mas jakej? No asi S65, ne? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Stifler3 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 9:10 pm Post subject: |
|
|
Jo jo S65 |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 9:24 pm Post subject: |
|
|
Hele bráško, riskni to a nahrej si fw25 a uvidis ten rozdíl. Věř mi:-)) |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:31 pm Post subject: |
|
|
2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:00 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Hmmm... má ale na houby klávesku. Já mám dost malý prsty, ale stejně se mi na ní píše dost blbě:/ Je špatně udělaná - klávesy jsou opět v řadách a ne v řádcích. Ten samej problém byl i u M55:( _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:03 am Post subject: |
|
|
Ja som si na vianoce kupil S65ku. Oplati sa mi tam dat FW25? Mam tam 16 teraz. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:52 am Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Hmmm... má ale na houby klávesku. Já mám dost malý prsty, ale stejně se mi na ní píše dost blbě:/ Je špatně udělaná - klávesy jsou opět v řadách a ne v řádcích. Ten samej problém byl i u M55:( |
Me zase trochu vadi ze se to pri psani musi drzet obema rukama - jinak by to mohlo lehce vypadnout jak je ta klavesnice polozena dole... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:01 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Hmmm... má ale na houby klávesku. Já mám dost malý prsty, ale stejně se mi na ní píše dost blbě:/ Je špatně udělaná - klávesy jsou opět v řadách a ne v řádcích. Ten samej problém byl i u M55:( |
Me zase trochu vadi ze se to pri psani musi drzet obema rukama - jinak by to mohlo lehce vypadnout jak je ta klavesnice polozena dole... |
Kdyby šéfdesignér v Siemensu byl uživatel (a třeba čech), tak by ty telefony vůbec jinak vypadaly;) Jenže prostě ne no:/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:10 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | koscik wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Kdyby šéfdesignér v Siemensu byl uživatel (a třeba čech), tak by ty telefony vůbec jinak vypadaly;) Jenže prostě ne no:/ |
Ale zase na druhou stranu je to lesi takhle a nejak to vypada nez klasicka nokia vize - nahore maly displej a 3/4 telefonu klavesnice... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:26 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | bkf.1 wrote: | koscik wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Kdyby šéfdesignér v Siemensu byl uživatel (a třeba čech), tak by ty telefony vůbec jinak vypadaly;) Jenže prostě ne no:/ |
Ale zase na druhou stranu je to lesi takhle a nejak to vypada nez klasicka nokia vize - nahore maly displej a 3/4 telefonu klavesnice... |
Jo Nokija je pro technický antitalenty a ti potřebují klávesku pres celej telefon, jednoduchý menu, jednoduchý ovládání a velkou výdrž baterky;) Kdybych měl telefon jen z nutnosti dosažitelnosti, tak je Nokija ideální telefon;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:00 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Jeden maník s S65-kou psal, že klávesy jsou sice malé, ale psát se dá bez překlepů . No, jestli je ta klávesnice fakt tak špatná, tak asi nic, protože taťka má teďka Blokii 6210, co má tlačítka jak pro King-Konga . |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:13 pm Post subject: |
|
|
Po nejaky dobe pouzivani siemensackyho ovladani mi prijde kdyz vemu do ruky Nokii ze je to ovladani jako by ho navrhovali pro nejaky diagnostak nebo tak... Proste se mi s tim pracuje blbe... Talefonni seznam... projizdim si kontakty - a hele, tenhle a jiny cislo- chci ho zmenit... ale jak debil musim ze seznamu vyjet a jit do menu "opravit" (nebo tak) a znova ho v seznamu najit a az pak ho muzu zmenit.... Taky to hlavni menu á la 10ti položkový de facto jednořádkový nápisy mě deprimujou... Prostě ne. Vsechno jen ne user friendly. Nechci vyvolavat nejaky flame o nadrzovani te jedne konkretni znacce, mimochodem ty "diskuse" na mobilmania.cz mi prijdou dost usmevny... jako by tam psali max. 14ti lety deti, ale proste poznam na cem se mi lip pracuje a tak to je... Siemensacky joystick bych za nic nevymenil, kdyby mela Nokia ovladani jako Siemens tak zjebu Siemens a koupim si Nokii, jsem proste clovek kterej chce mobil se kterym se mu bude dobre pracovat a bude i nejak vypadat- i to je pro me dulezity- nechci hnusnou krychli jako je 6230- co na plat ze ma o 3% lepsi hodnoceni kdyz je proste osklivej- kam se hrabe designove na treba M55... Kuli designu klidne ozelim mp3 prehravac- vzhled kladu na vyssi uroven. Nokia 5110 byl dobrej foun, o generaci lepsi jak ostatni mobily ty doby a byl to podle myho nazoru prvni mobil se kterym se dalo rozumne pracovat ... Ale jak se Nokie od ty doby vyvinuly? Vzdyt to menu je porad stejny... Kdyz postavim na stul Siemens C35i a S65 tak vidim pokrok. Kdyz dam na stul Nokii 5110 a 6310i tak pokrok nevidim... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:17 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2Stifler3: Hmm, tak to jsem rád, protože taťka o S65-ce docela uvažuje . |
Jeden maník s S65-kou psal, že klávesy jsou sice malé, ale psát se dá bez překlepů . No, jestli je ta klávesnice fakt tak špatná, tak asi nic, protože taťka má teďka Blokii 6210, co má tlačítka jak pro King-Konga . |
Něco ti řeknu. Za tohle by tě tatik zabil, tak to radši ani nezkoušej a radši ať si koupí něco taky s tlačítkama pro king-konga;) Když už je na ně zvyklej, tak by to asi dost těžko rozdejchával:/ Jestli nechce CX65ku (jak mám třeba já tak ať jde radši třeba do Erika K700 nebo do nějakýho véčka (ty maj zpravidla dost velký klávesy a může klidně i nějaký Siemens véčko;) Obecně lidem, kteří mají telefon jen na volání a SMS (tj. rodiče, prarodiče, praprarodiče a ženský) bych ale Siemens nedoporučoval. Pro tyhle lidi jsou nejlepší Nokie atd. Tak radši neriskuj, aby tě pak tatik nepřetrh (jak) hada  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
PG kolemjdoucí
20.08 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:23 am Post subject: C65 |
|
|
Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) _________________ C25 -> C55 -> C65
K tomu záložní A52 :-) |
|
Back to top |
|
 |
|