Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:27 pm Předmět: Siemens c65 melodie ? Java ? Temata ? tapety ? |
|
|
nevite kde by se to vsechno nechalo sehnat ?? hodte sem pls nejaky linky diky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
Nechcem byt zly, ale hladal si trochu na fore? Je tu plno odkazov na vsetky tieto veci. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Framkie badatel

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 191 Bydliště: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:41 pm Předmět: Re: Siemens c65 melodie ? Java ? Temata ? tapety ? |
|
|
modri napsal: | nevite kde by se to vsechno nechalo sehnat ?? hodte sem pls nejaky linky diky moc |
Jestli ho to ještě neomrzelo tak ti sem ConPower nějaký odkazy hodí hned jak sem přinde....hold do to asi baví  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:50 pm Předmět: |
|
|
Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:53 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Mozna?! Urcite by im (nam) to pomohlo! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:54 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Nieje zly napad zhromazdit vsetky te linky a uverejnit ich (ak sa da), dost by to pomohlo. Osobne mi nevadi prehladavat forum, aspon sa vzdy nieco nove dozviem  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:58 pm Předmět: |
|
|
diablo napsal: | oookoook napsal: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Nieje zly napad zhromazdit vsetky te linky a uverejnit ich (ak sa da), dost by to pomohlo. Osobne mi nevadi prehladavat forum, aspon sa vzdy nieco nove dozviem  |
No jo, jenze ja potreboval link na jednu stranku, o ktere jsem vedel, ze konci na .de a snazil jsem se rychle najit nejaky tema, kde by to nekdo psal... A vubec to rychle nebylo! Zrovna v sekci Java zase tolik objevnejch veci neni. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
diablo napsal: | oookoook napsal: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Nieje zly napad zhromazdit vsetky te linky a uverejnit ich (ak sa da), dost by to pomohlo. Osobne mi nevadi prehladavat forum, aspon sa vzdy nieco nove dozviem  |
Pravda
ale vše pohromadě je snažší  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
oki diky moc ale furt se mi to zda nejak malo ... vubec by nebylo spatne udelat nejakou sekci jako dulezite a nebo udelat nejakou stranku aby lidi posilali adresy kde co a jak nasli a pote to tam nejak pridavat tenhle search na foru je sice dobry ale proste to najde strasne mooc veci a vsechno to prochazet ??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|