clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - zvonenie

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

zvonenie

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ftakgabo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 1:39 pm    Post subject: zvonenie Reply with quote

Zdravim. Nema z vas niekto podobny problem so zvonenim ako ja? V nastaveniach zvonenia si cez polozku Hovory (s takou ikonou knihy) vyberiem nejake zvonenie, tak pri volani mi aj tak hraje to defaultne. Musim to urobit tak, ze tie osoby ktore mi najcastejsie volaju dam do VIP skupiny a priradim im zvonenie. Lenze problem nastava ked mi vola niekto ktoreho nemam priradeneho nikde. Opat hraje to defaultne zvonenie. Nechapem to
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Framkie
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 2:19 pm    Post subject: Re: zvonenie Reply with quote

ftakgabo wrote:
Zdravim. Nema z vas niekto podobny problem so zvonenim ako ja? V nastaveniach zvonenia si cez polozku Hovory (s takou ikonou knihy) vyberiem nejake zvonenie, tak pri volani mi aj tak hraje to defaultne. Musim to urobit tak, ze tie osoby ktore mi najcastejsie volaju dam do VIP skupiny a priradim im zvonenie. Lenze problem nastava ked mi vola niekto ktoreho nemam priradeneho nikde. Opat hraje to defaultne zvonenie. Nechapem to

Taky mi to dělalo už nevim jak sem to zpravil......prostě sem se v tom tak dlouho hrabal až sem to zpravil Dancing

FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Mohlo by to byt MENU>NASTAVENIA>YVONENIA>INE ZVONENIA.
Nic ine ti poradit neviem!

View user's profile Send private message
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

Nevim, jakej mas telefon, ale jestli ti jde o cisla, co jsou v adresari, ale nejsou ve skupine, mas tam vedle te knizecky zatrhly to policko?
ftakgabo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara.
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

ftakgabo wrote:
mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara.

No mohl bys mit A65 a tam by to mohlo byt jiny. A kdyz si to nastavis, pak z toho vylezes a zase se taam podivas, je tam ta nastavena melodie nebo se to vratilo zpatky na standard? Jo jeste me napada, ze kdyz zmenis tema, meni se i tahle melodie. Jenom tahle, ty pro skupiny zustavaj stejny. Nemuze to byt tim?

ftakgabo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
ftakgabo wrote:

No mohl bys mit A65 a tam by to mohlo byt jiny. A kdyz si to nastavis, pak z toho vylezes a zase se taam podivas, je tam ta nastavena melodie nebo se to vratilo zpatky na standard? Jo jeste me napada, ze kdyz zmenis tema, meni se i tahle melodie. Jenom tahle, ty pro skupiny zustavaj stejny. Nemuze to byt tim?

To s tymi temamy viem. To si stale nastavim na vlastnu melodiu. A ked z toho vyleziem a zasa sa vratim, tak tam ostane moja zvolena melodia, ale hraje aj tak ina.
Back to top
pepiiik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

ftakgabo wrote:
oookoook wrote:
ftakgabo wrote:

To s tymi temamy viem. To si stale nastavim na vlastnu melodiu. A ked z toho vyleziem a zasa sa vratim, tak tam ostane moja zvolena melodia, ale hraje aj tak ina.

Nejsem si jist jestli to ma souvislost s tvym problemem,ale kdyz jsem si hral s formatama wavu, tak se mi povedlo vyrobit melodii, kterou mobil v pohode prehral, ale nesezral ji jako melodii Shocked

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

pepiiik wrote:
ftakgabo wrote:
oookoook wrote:
ftakgabo wrote:

Nejsem si jist jestli to ma souvislost s tvym problemem,ale kdyz jsem si hral s formatama wavu, tak se mi povedlo vyrobit melodii, kterou mobil v pohode prehral, ale nesezral ji jako melodii Shocked

To je zajimavy... Jeste muzes zkusit nahrat tam nejaky tema, ktery meni tu standardni melodii a zkusit, co to bude delat... Nebo muzes skusit prepsat tu standardni melodii ktera se prehrava tou tvou - tzn. pojmenovat ji stejne a nahrat ji tam. Bud bude ve slozce tematu ve Zvucich nebo pak mozna jeste nekde v Systemu...

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to je divný. Já jak mám [knížečka] volání, mám to odšktnuté, mám vybranou melodii a volá mi kontakt, který mám uložený v tekefonu, ale není v žádné skupině, zvoní vybraná melodie.

A u těch, které nemáš vůbec uložené v seznamu musíš dát Ostatní volání a vybrat nějakou melodii.
Back to top
View user's profile Send private message
ftakgabo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 6:18 pm    Post subject: Reply with quote

Som to zrobil tak, ze som vsetkych pridelil do Bez skupiny a zvolil melodiu na Ine volania. Nechapem preco to tak urobili. Je to zbytoce komplikovane, ked niekoho mam v skupine napr. VIP, tak mu musim dat melodiu a aj ked ho nemam v skupine tak aj tak mu musim dat melodiu. Na starej M50 som nemal s tym problemy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum