View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cdr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:12 am Post subject: dobry soft na CX65 |
|
|
zdravim
Je nejaky dobry soft na komunikaciu s mobilom CX65, a ma vela funkcii nieco, alebo lepsie ako ,,GSM Comunicator,, (ten zial nepodporuje CX65), soft. ktory aj priraduje napr. foto k osobam v telefonickych kontaktoch, konvertuje z mp3 do midi, priraduje zvonenie, pozadia, sms editacia, aj info o mobile ako imei pristroja .. atd. V tom srackovom ubohom softe od Siemensu ,,Mobile Phone Manager,, to nie je nic moc!!! |
|
Back to top |
|
 |
Lukeen začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:21 am Post subject: |
|
|
co treba SiMoCo???  |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 8:20 am Post subject: |
|
|
No tak po prve Fotky sa priraduju z (iba) mobilu akurat si zoznam zo simky musi dat na telefon a potom to uz ide takze tak a po druhe MP3 sa zasadne konvertuje do WAV midi su z mp3 sracky a po tretie zvonenia si priradis aj(iba) v mobile zvonenie ku neicomu (Hovor,Sms,Budik atd alebo aj skupiny hovorov - LEN MOBIL!!!) Smsky na tom bezia v pohode a info o mobile je tam.Siemens ma najlepsi soft ale nie MPM ale SiMoCo.Tam mas one tam mas ako Windows Commander ze Lave okno tvoj PC prave tvoj mobil dufam ze ma chapes.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
cdr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:14 pm Post subject: cdr |
|
|
dik skusim |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
doporucil bych SiMoCo ani MobilePhoneManager mi neprijde tak dobry jako SiMoCo.je jednoduche nezabira moc mista.....proste v pohode |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
jednoznacne SiMoCo _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|