View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bocanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:32 pm Post subject: E-MAILOVÝ KLIENT V CX65 A NEDOKONALÁ ČEŠTINA V NĚM.... |
|
|
Používám mailového klienta docela dost často a ta čeština je strašná ! Docela by mě zajímalo jestli to Siemens v Německu vůbec umí. Mě se zdá, že to umí pouze někde v Číně, nebo kde se vlastně dělá Siemens ST60, kde to šlape super. Myslím si, že je to ostuda Siemensu, že mobil vyrobený v Německu neumí dotáhnout dokonce takový skvělý telefon jako je CX65.
A to nemluvím pouze o mailovém klientu, při zálohování tel. seznamu infraportem do počítače se mi to do počítače nahrálo bez problémů a po opravě v Siemensu jsem zjistil při nahrání tel. seznamu zpět, že musím komplet opravit všechny české znaky...
Jinak čeština maká super v Java aplikaci Oskárek díky lidem, kteří to dokázali upravit.
Jaké s tím máte zkušenosti vy a nenašel by se nějaký programátor, který by to dokázal ve firmware opravit?
Klidně bych si ten firmware nahrál do mobilu i když bych tím asi ztratil záruku... _________________ Sie S10, S25, N 7110, N6210, N6310i, SE T610, Sie CX65 ...... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|