View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 8:14 pm Post subject: Problém s rozjetí internetu na SX1 |
|
|
Zdravím.
Mám dlouhodobější problém.
Nejsem schopný rozjet internet na SX1. Stránku Siemensu s konfigurátorem jsem navštívil, nastavení jsem si poslal, wap mi jede - s tím není problém, co mi nejede, je internet. Na to jsem si nastavení taky poslal. Mám nainstalovanou operu, i Net Front, a ani s jedním nejsem schopný internet rozjet. Nerozjedu ani ICQ přes program Agile Messanger, nestáhnu ani e-maily a to jsem konfigurační sms poslal, vše pečlivě zkontroloval! Ten Eurotel je fakt v nastavování hroznej, zlatej T-Mobile. Nebo to snad ani Eurotel neumí???  _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
A ty radsi zavolej operatorovi nebo zajdi do specializovane prodejny.
Protoze konkretne u eurotelu je v tom velky bordel.
Ja jsem si posilal SMS a pak jsem volal at mi to zkontrolujou. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
tomashl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 10:00 pm Post subject: |
|
|
Musíš se připojopvat pres APN internetu, kterej nabízej všichni operátoři, ale neposílaj ho v binárních sms, takže si ho musíš nastavit ručně
Quote: | Datový nosič: GPRS
Název příst. bodu: internet (u GO gointernet)
Uživetelské jméno: nic
Vyžadovat heslo: ne
Heslo: nic
Ověření: normální
IP adresa brány: 0.0.0.0
Volby -> Pokročílá nastavení
IP adresa telefonu: dynamicky
Primární DNS: 160.218.10.201
Sekundární DNS: 194.228.2.1 |
|
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 10:57 pm Post subject: |
|
|
Máš vůbec aktivovaný datový služby? |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 12:17 am Post subject: |
|
|
tomashl wrote: | Musíš se připojopvat pres APN internetu, kterej nabízej všichni operátoři, ale neposílaj ho v binárních sms, takže si ho musíš nastavit ručně
Quote: | Datový nosič: GPRS
Název příst. bodu: internet (u GO gointernet)
Uživetelské jméno: nic
Vyžadovat heslo: ne
Heslo: nic
Ověření: normální
IP adresa brány: 0.0.0.0
Volby -> Pokročílá nastavení
IP adresa telefonu: dynamicky
Primární DNS: 160.218.10.201
Sekundární DNS: 194.228.2.1 |
|
Nastaveni posila primo Siemens. Staci si jen vybrat pristroj a operatora. aspon brachovi se to rozjet povedlo. Netusim kde je chyba u Vas. Zkouseli jsme vsechny operatory (infolinky) ale pomohly az stranky Siemense. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Back to top |
|
 |
tomashl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 1:07 am Post subject: |
|
|
Mr.Ferda wrote: |
Nastaveni posila primo Siemens. |
je to možné, když sem si nastavoval a vytvařel učet na n-gage arena, tak mi taky přišla binarni sms s nastavenim apn internetu pro online hraní(n-gage mam taky), ale většina uživatelu ani neví o tom, že vyrobce taky poskytuje něco takového a většinou se obracejí na OP a ty velmi často nevědí o co go a pošlou nastaveni pro APN W@P GPRS. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:06 am Post subject: |
|
|
tomashl wrote: | Mr.Ferda wrote: |
Nastaveni posila primo Siemens. |
je to možné, když sem si nastavoval a vytvařel učet na n-gage arena, tak mi taky přišla binarni sms s nastavenim apn internetu pro online hraní(n-gage mam taky), ale většina uživatelu ani neví o tom, že vyrobce taky poskytuje něco takového a většinou se obracejí na OP a ty velmi často nevědí o co go a pošlou nastaveni pro APN W@P GPRS. |
Je to sice hloupa otazka ale mas aktivovany GPRS!?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 1:12 pm Post subject: Aktivovaný GPRS |
|
|
Jo, jasně, že mám aktivovaný GPRS, datový služby, všechno. Nejsem takovej blb. Přes tu SIM lítám na internetu, teď jsem připojen (Go DATA Nonstop) , takže datový služby opravdu nastaveny mám, a jak jsem psal v úvodu, wap mi jede.
Zkusím to manuál nastavení, a uvidím.
Btw. ten kdo psal, že v tom má Eurotel bordel, má fakt pravdu. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 1:13 pm Post subject: Re: Aktivovaný GPRS |
|
|
quintess wrote: | Jo, jasně, že mám aktivovaný GPRS, datový služby, všechno. Nejsem takovej blb. Přes tu SIM lítám na internetu, teď jsem připojen (Go DATA Nonstop) , takže datový služby opravdu nastaveny mám, a jak jsem psal v úvodu, wap mi jede.
Btw. ten kdo psal, že v tom má Eurotel bordel, má fakt pravdu. |
Ja si nemuzu stezova T-mobile se siemens konfiguratorem jsou (nastesti) nejlepsi kamosi _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 1:13 pm Post subject: Re: Aktivovaný GPRS |
|
|
quintess wrote: | Jo, jasně, že mám aktivovaný GPRS, datový služby, všechno. Nejsem takovej blb. Přes tu SIM lítám na internetu, teď jsem připojen (Go DATA Nonstop) , takže datový služby opravdu nastaveny mám, a jak jsem psal v úvodu, wap mi jede.
Btw. ten kdo psal, že v tom má Eurotel bordel, má fakt pravdu. |
Jo ale zapomněl jsem dodat, že na internetu jsem připojen sice přes tu Euroteláckou SIMku, ale v Siemensu S45i  _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:52 pm Post subject: Frčííí |
|
|
Dámy a pánové!!!
S radostí Vám oznamuji, že konečně FUNGUJE!!!
Internetový prohlížeč, ICQ i e-maily konečně valí !!!
A co bylo zapotřebí? Nastavil jsem to manuálně tak, jak mi bylo doporučeno o několik příspěvků výše.
Takže děkuju, teď konečně mohu využít celý potenciál SX1 !!! _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:19 pm Post subject: Re: Frčííí |
|
|
quintess wrote: | Dámy a pánové!!!
S radostí Vám oznamuji, že konečně FUNGUJE!!!
Internetový prohlížeč, ICQ i e-maily konečně valí !!!
A co bylo zapotřebí? Nastavil jsem to manuálně tak, jak mi bylo doporučeno o několik příspěvků výše.
Takže děkuju, teď konečně mohu využít celý potenciál SX1 !!! |
To jsem od Eurotelu necekal! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:22 pm Post subject: |
|
|
Ja to mam take nastaveny stejne jako je nahore ale mne to poslal Siemens Konfigurator .... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:23 pm Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | Ja to mam take nastaveny stejne jako je nahore ale mne to poslal Siemens Konfigurator .... |
To je nejaky podivny! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | Ja to mam take nastaveny stejne jako je nahore ale mne to poslal Siemens Konfigurator .... |
Ale jednou se mi to popravde u T-mobile stalo bylo to kdyz jsem mel jeste FW13 vubec mi u nej nesel e-mail klient kdyz jsem tam dal FW14 zniceho nic to zase jelo jak pomasle (vse nastavovano v Siemens konf.) _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|