View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nxau kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:05 pm Post subject: Problém s vymazáním u M65 |
|
|
Lidi, pls, dnes jsem si přes IrDA nahrál do mojí M65 nějaké téma (formát *sdt) a to mi v telefonu nešlo pustit a teď to nejde ani vymazat
nevíte co s tím? - nepomohlo vypnutí tel. ani vyhození baterky
štve mě to protože mi v levém dolním rohu displeje pořád svítí ikonka "doručeno" místo "kamera" a nejde to dát pryč!!!
díky za pomoc a za každou odpověď ! _________________ Co nejde silou jde ještě větší silou!  |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:08 pm Post subject: |
|
|
máš kabel??? _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:10 pm Post subject: Re: Problém s vymazáním u M65 |
|
|
nxau wrote: | Lidi, pls, dnes jsem si přes IrDA nahrál do mojí M65 nějaké téma (formát *sdt) a to mi v telefonu nešlo pustit a teď to nejde ani vymazat
nevíte co s tím? - nepomohlo vypnutí tel. ani vyhození baterky
štve mě to protože mi v levém dolním rohu displeje pořád svítí ikonka "doručeno" místo "kamera" a nejde to dát pryč!!!
díky za pomoc a za každou odpověď ! |
1. Odkud jsi to zkousel mazat? Dival ses do ostatni(misc)/data inbox?
2. Cim jsi to zkousel mazat? Muzes pouzit bud Moje soubory nebo Extra-Syst. souboru nebo nastaveni-nastaveni telefonu-asistent pameti. Pokud mas to tema ulozeny i v tematech, da se to smazat jeste nastaveni-temata. Zkus vsechny zpusoby a kdyz to nepomuze, budes to muset vrazit do pocitace a smazat to bud v tom data inboxu nebo v Themes.
Doufam, ze jsem ti aspon trochu pomohl... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
nxau kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | máš kabel??? |
jen IrDA _________________ Co nejde silou jde ještě větší silou!  |
|
Back to top |
|
 |
nxau kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | máš kabel??? |
jen IrDA _________________ Co nejde silou jde ještě větší silou!  |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:11 pm Post subject: |
|
|
no mě se to taky stalo ale s obrázkama a když sem je smazal z toho doručeno tak sice zmizla ikonka a naskočilo GPRS ale zase se ty obrázky smazaly z telefonu nadobro......je to nějaké nedořešené nebo navim jak to uložit na pevno a zároveň vymazat z doručeno.....  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:16 pm Post subject: |
|
|
nxau wrote: | Master1 wrote: | máš kabel??? |
jen IrDA |
To nevadi, pres IrDA to pujde taky. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
Framkie wrote: | no mě se to taky stalo ale s obrázkama a když sem je smazal z toho doručeno tak sice zmizla ikonka a naskočilo GPRS ale zase se ty obrázky smazaly z telefonu nadobro......je to nějaké nedořešené nebo navim jak to uložit na pevno a zároveň vymazat z doručeno.....  |
mě to dělají java hry, když je nainstaluju tak tam ta ikonka pořád je, potom došla baterka a tak sem ho hodil na nabíječku a ejhle ta ikona tam není  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
Framkie wrote: | no mě se to taky stalo ale s obrázkama a když sem je smazal z toho doručeno tak sice zmizla ikonka a naskočilo GPRS ale zase se ty obrázky smazaly z telefonu nadobro......je to nějaké nedořešené nebo navim jak to uložit na pevno a zároveň vymazat z doručeno.....  |
No tak je z doruceno nemaz. Otevri si extra-syst.souboru, jdi do Misc-Data Inbox, na obrazku dej presunout, odklepni zpravu, vlez do Pictures a dej VLOZIT (!NE! kopirovat, jak pisou) a mas to tam. Kdyz je jich vic, muzes dat OZNACIT u vsech souboru co chces a pak na jednom dat PRESUNOUT a pak se to tam vlozi vsechno zaraz. Opravdu to delej pres System souboru, tam je to overeny, v Moje soubory nee. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
nxau kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
to oookoook:
díky Ti moc za pomoc!
šlo to smazat až v asist.paměti, všude jinde mi to psalo že soubor nelze smazat-že je pouze pro čtení
teď už je to konečně pryč _________________ Co nejde silou jde ještě větší silou!  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | Framkie wrote: | no mě se to taky stalo ale s obrázkama a když sem je smazal z toho doručeno tak sice zmizla ikonka a naskočilo GPRS ale zase se ty obrázky smazaly z telefonu nadobro......je to nějaké nedořešené nebo navim jak to uložit na pevno a zároveň vymazat z doručeno.....  |
mě to dělají java hry, když je nainstaluju tak tam ta ikonka pořád je, potom došla baterka a tak sem ho hodil na nabíječku a ejhle ta ikona tam není  |
Mozna je problem v souborech jad, ktery se nedaj pres slozku Doruceno presunout. Musis pouzit SYSTEM SOUBORU. Kdyz vypnes mobil, ten jad se myslim z Data Inboxu smaze, nebo tam spis zustane, ale uz to nehlasi v Doruceno. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:26 pm Post subject: |
|
|
2ookook pls, nevíš kde stáhnout DA nejnov. verzi??? _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Framkie wrote: | no mě se to taky stalo ale s obrázkama a když sem je smazal z toho doručeno tak sice zmizla ikonka a naskočilo GPRS ale zase se ty obrázky smazaly z telefonu nadobro......je to nějaké nedořešené nebo navim jak to uložit na pevno a zároveň vymazat z doručeno.....  |
No tak je z doruceno nemaz. Otevri si extra-syst.souboru, jdi do Misc-Data Inbox, na obrazku dej presunout, odklepni zpravu, vlez do Pictures a dej VLOZIT (!NE! kopirovat, jak pisou) a mas to tam. Kdyz je jich vic, muzes dat OZNACIT u vsech souboru co chces a pak na jednom dat PRESUNOUT a pak se to tam vlozi vsechno zaraz. Opravdu to delej pres System souboru, tam je to overeny, v Moje soubory nee. |
chytréééééj...díky moc takhle to funguje  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | 2ookook pls, nevíš kde stáhnout DA nejnov. verzi??? |
Sakra, nemuzu to nikde najit... Koukal jsem na Siemens, tam jsem nic nenasel, na strankach o CX65 je maximalne Photo Editor... Jeste se podivam, ale ja se teda snazil DA co nejdriv smazat... Stejne pres to nic novyho nestahnes... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Master1 wrote: | 2ookook pls, nevíš kde stáhnout DA nejnov. verzi??? |
Sakra, nemuzu to nikde najit... Koukal jsem na Siemens, tam jsem nic nenasel, na strankach o CX65 je maximalne Photo Editor... Jeste se podivam, ale ja se teda snazil DA co nejdriv smazat... Stejne pres to nic novyho nestahnes... |
mě ale vše blbne viz. http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=51816 _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
|