View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bara Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:58 pm Post subject: Rozdíl mezi DC S65-US a DCA 510? |
|
|
Prosím poraďte, jaký kabel je nejlepší k Cx 65? Je tu spousta spokojených i nespokojených s 510, tak jsem trochu zmátoš. Moc se v tom nevyznám a ráda bych, aby to šlapalo.
Dík |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:00 pm Post subject: Re: Rozdíl mezi DC S65-US a DCA 510? |
|
|
Bara wrote: | Prosím poraďte, jaký kabel je nejlepší k Cx 65? Je tu spousta spokojených i nespokojených s 510, tak jsem trochu zmátoš. Moc se v tom nevyznám a ráda bych, aby to šlapalo.
Dík |
Kup si DCA-510, já ho mám a funguje naprosto bez problémů a na všechno. Podle mě je to nejlepší kabel kterej můžeš sehnat  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
No "dost" nespokojenejch s DCA-510 tady neni. Vim tako jednom... Rozhodne ma nespokojenejch uzivatelu nejmin ze vsech kabelu. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|