View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kaspery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:06 am Post subject: C35 a chyba karty |
|
|
Dobry den,
nastal mi problem. Mam vyse uvedeny mobil ktery prede mnou vlastnila ma pritelkyne. Telefon az na obcasne zamrzani (pomohlo jen vyjmuti baterie) fungoval. Nyni ho pouzivam ja s mou loni koupenou Smart SIM 64a, ale prakticky kazdy den mi naskoci hlaska "Chyba karty" s funkcnim tlacitkem SOS a tod vse. Staci mobil vypnout a zapnout a vse zase funguje. Nevim kde je problem.
Ď za kazdou radu Kaspery. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 11:14 am Post subject: |
|
|
Chybu karty vypisuje Siemens vacsinou po pade na zem...skus trochu popritlacat kontakty tak,kde sa karta zasuva..moze to byt nejakym zlym kontaktom... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
Mě to dělalo když byla zima a přišel jsem domů, asi se srazila pára na kontaktech _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
No a mě to pro změnu dělala SIMka, prostě odcházela. Zkoušel jsi nějakou jinou? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Kaspery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:52 pm Post subject: ... |
|
|
pechi wrote: | No a mě to pro změnu dělala SIMka, prostě odcházela. Zkoušel jsi nějakou jinou? |
No pred tim tam byla 4 roky jina a nedelalo to, tu moji jsem zkousel v SL55 cely den a bez problemu tak nevim. Mozna by to nyni delala i s puvodni SIM ale to uz nezjistim. Prozatim jsem vycistil kontakty Isopropylem a zatim se drzi tak uvidime . Zatim diky
Kaspery |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:08 pm Post subject: Re: C35 a chyba karty |
|
|
Kaspery wrote: | Dobry den,
nastal mi problem. Mam vyse uvedeny mobil ktery prede mnou vlastnila ma pritelkyne. Telefon az na obcasne zamrzani (pomohlo jen vyjmuti baterie) fungoval. Nyni ho pouzivam ja s mou loni koupenou Smart SIM 64a, ale prakticky kazdy den mi naskoci hlaska "Chyba karty" s funkcnim tlacitkem SOS a tod vse. Staci mobil vypnout a zapnout a vse zase funguje. Nevim kde je problem.
Ď za kazdou radu Kaspery. |
Casto to delaji opotrebovany kontakty. Zkus simku trochu "vygumovat" - idealni je takova ta extra jemna guma, ted nevim jak se menuje... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:41 pm Post subject: |
|
|
mě to dělala taky simka... vykoupala se a potom takhle blbla...
jo ale pokud si ji nevykoupal tak dej na Hanniho .... _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
Kaspery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 1:37 pm Post subject: Re: ... |
|
|
Kaspery wrote: | pechi wrote: | No a mě to pro změnu dělala SIMka, prostě odcházela. Zkoušel jsi nějakou jinou? |
No pred tim tam byla 4 roky jina a nedelalo to, tu moji jsem zkousel v SL55 cely den a bez problemu tak nevim. Mozna by to nyni delala i s puvodni SIM ale to uz nezjistim. Prozatim jsem vycistil kontakty Isopropylem a zatim se drzi tak uvidime . Zatim diky
Kaspery |
Tak mobil stale drzi vypada to ze pomohlo vycisteni kontaktu. |
|
Back to top |
|
 |
Kaspery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:07 am Post subject: Jsem z toho jelen |
|
|
Jak se rika "Nechval dne pred vecerem". V Patek se mi zase objevila hlaska o chybe karty nastesti jsem mel moznost prohodit SIM a... Jina SIM v C35 jede normalne, ale... ma SIM v jinem mobilu (SL55) take (testovano cely vikend) tak a kde je zakopany pes  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:23 am Post subject: Re: Jsem z toho jelen |
|
|
Kaspery wrote: | Jak se rika "Nechval dne pred vecerem". V Patek se mi zase objevila hlaska o chybe karty nastesti jsem mel moznost prohodit SIM a... Jina SIM v C35 jede normalne, ale... ma SIM v jinem mobilu (SL55) take (testovano cely vikend) tak a kde je zakopany pes  |
Toto jsou ty nejhorší chyby, nemají logiku, aenbo v tak velkéím časovém sledu, že je člověk nevychytá.
Může nastat několik věcí současně a to prostě nevysleduješ. Bohužel. No a pokud je to zrovna shoda že něco málo je v mobilu a něco málo v kartě, tak toj e ta nejhorší varianta, telefon s jinou kartou půjde, karta s jiným telefonem taky ale dohromady budou dělat neplechu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Kaspery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 3:15 pm Post subject: Re: Jsem z toho jelen |
|
|
Krokodýl wrote: | Kaspery wrote: | Jak se rika "Nechval dne pred vecerem". V Patek se mi zase objevila hlaska o chybe karty nastesti jsem mel moznost prohodit SIM a... Jina SIM v C35 jede normalne, ale... ma SIM v jinem mobilu (SL55) take (testovano cely vikend) tak a kde je zakopany pes  |
Toto jsou ty nejhorší chyby, nemají logiku, aenbo v tak velkéím časovém sledu, že je člověk nevychytá.
Může nastat několik věcí současně a to prostě nevysleduješ. Bohužel. No a pokud je to zrovna shoda že něco málo je v mobilu a něco málo v kartě, tak toj e ta nejhorší varianta, telefon s jinou kartou půjde, karta s jiným telefonem taky ale dohromady budou dělat neplechu. |
tak to je zraly akorat s nim slehnout o zem a ulevit si...  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 3:22 pm Post subject: Re: Jsem z toho jelen |
|
|
Kaspery wrote: | Krokodýl wrote: | Kaspery wrote: | Jak se rika "Nechval dne pred vecerem". V Patek se mi zase objevila hlaska o chybe karty nastesti jsem mel moznost prohodit SIM a... Jina SIM v C35 jede normalne, ale... ma SIM v jinem mobilu (SL55) take (testovano cely vikend) tak a kde je zakopany pes  |
Může nastat několik věcí současně a to prostě nevysleduješ. Bohužel. No a pokud je to zrovna shoda že něco málo je v mobilu a něco málo v kartě, tak toj e ta nejhorší varianta, telefon s jinou kartou půjde, karta s jiným telefonem taky ale dohromady budou dělat neplechu. |
tak to je zraly akorat s nim slehnout o zem a ulevit si...  |
Doporučuji si u operátora nechat vyměnit kartu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
fadeedi začátečník

Joined: 28 Oct 2004 Posts: 68 Location: dolný Kubín & Otrava-poruba
61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 3:52 pm Post subject: Re: Jsem z toho jelen |
|
|
Krokodýl wrote: |
Doporučuji si u operátora nechat vyměnit kartu. |
no ja som si svoji kartu nechal aj vymenit a robilo mi to dalej len potom to zrazu prestalo a bolo. robilo mi to aj na c35 aj na m55 aj na mc60 a teraz uz v pohode  _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Back to top |
|
 |
Kaspery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:43 pm Post subject: |
|
|
Tak mi to nedalo a zasel jsem na Eurotel. Rekli mi ze to kartou nebude. Pry se jim stavaly pripady ze byla karta stara a mobil novy a nerozumeli si, objevovala se stejna hlaska, tak jsem nechal prehrat FW (verze 18 pry je lepsi nez ty nejnovejsi) u jedne fa. a mobil zatim drzi mozna si opravdu jen nerozumel s novou SIM protoze kartu kterou jsem zkousel pred tim byla stejne stara jako ta C35ka... |
|
Back to top |
|
 |
roman_basta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 6:30 pm Post subject: C 35 a chyba karty |
|
|
Přesně to samé jsem měl i já s C 35, někdy "zamrzne" i vícekrát denně. Úplně nový ho měla manželka a neměla problém. Dal jsem do něj svojí SIMku a začal "zamrzat". Vyměnil jsem si u operátora SIMku, ale nepomohlo to. Pokud dám do mobilu zpět manželčinu SIMku, opět žádný problém. Někde jsem slyšel, že si některé telefony "pamatují" první SIMku a s ostatními je problém. _________________ Roman Bašta
C 10>C25>CT 70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|