View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Longer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:03 am Post subject: USB datový kabel |
|
|
Ahoj
mám problém se svým USB datovým kabelem na M65. I po uspesnem nainstalovani ovladacu, se mi nedari zprovoznit komunikaci mezi mobilem a PC. Pritom se mi novy port v nastaveni systemu PC objevi. Nevite pls nekdo, jestli je chyba v kabelu, nebo v ovladaci nebo v softwaru. Pouzivam Siemens Data Suite. Mobil se po pripojeni kabelu nabíjí, ale to je tak vse  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:39 am Post subject: Re: USB datový kabel |
|
|
Longer wrote: | Ahoj
mám problém se svým USB datovým kabelem na M65. I po uspesnem nainstalovani ovladacu, se mi nedari zprovoznit komunikaci mezi mobilem a PC. Pritom se mi novy port v nastaveni systemu PC objevi. Nevite pls nekdo, jestli je chyba v kabelu, nebo v ovladaci nebo v softwaru. Pouzivam Siemens Data Suite. Mobil se po pripojeni kabelu nabíjí, ale to je tak vse  |
Vyzkoušej jinej program, např. SiMoCo. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 1:06 pm Post subject: Re: USB datový kabel |
|
|
Longer wrote: | Ahoj
V Siemens Data Suite to není.Ve správě počítače si najdi com porty,tam najdeš com na kterym je ten kabel,klkni na pravou myš,dej vlastnoati a změň obsazení com portu.Já musel ze 4 na 3 a teď mi to šlape v pohodě.Jo a po instalaci ovladačů bys měl restartovat comp.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|