clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - V_Klay zabil M55

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

V_Klay zabil M55

Reply to topic     Forum Index -> Odblokování
View previous topic :: View next topic  
Author Message
manas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 3:17 pm    Post subject: V_Klay zabil M55 Reply with quote

Mam Siemens M55 a nahraval sem nepatchnuty Fullflash abych mohl udělat nějake úpravy. V_Klay nahrával vesele, a pak se zastavil a hlasí že COM2 Acces Denied a nějaký errory ohledně zápisu a telefon už ve V_Klay nejde načíst, takže nemohu přepsat Flash. Moje S55 ale načíst jde a je v pohode. Zkoušel jsem Navod na oziveni od Hannaliho, M55 Tool skončí u hlášky Waiting power On... . Nevite co stim?

ME45 -> M55 FW10 -> výměna desky -> M55 FW91 -> M55 FW10 -> výměna desky -> M55 FW91 -> M55 FW10 -> ME45
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Mas blizko seba neaky smetny kos? Laughing Ale este skus: http://www.siemensmania.com/content.php?id=280
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

2 Orpheus: Clovece, sa uvedom! Za taku radu by som ta... Exclamation Bud napis rovno k veci alebo vobec. Pozri si http://www.siemensmania.cz/content.php?id=283

Spoji sa ti telefon vobec s PC? Ak ano este nieje mrtvy. Mal som podobny problem a bolo mi radene aby po vyskusani vsetkeho (Freia, v-klay, m55tool) som skusil este WinSwup a ze ak ani to nepojde tak je zle (ale este nie definitivne) Daj vediet ako si na tom. Skus aj SST Service Toolbox Profesional Edition 5.3.1 (ako implicitne radil Orpheus) wink

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 4:55 pm    Post subject: Reply with quote

Ak sa ti vobec (naozaj vobec) nespoji s PC tak treba prerezat testpoint. Dufam ze to nebude tvoj pripad. Viac info o testpointe najdes http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4550 a http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=38736&highlight=#38736

Naozaj dufam ze to nebudes musiet robit. Vela stastia

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Boogey
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Zkus misto zmacknuti cervenyho tlacitka vyndat a zandat kabel do telefonu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 5:37 pm    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
2 Orpheus: Clovece, sa uvedom! Za taku radu by som ta... Exclamation Bud napis rovno k veci alebo vobec. Pozri si http://www.siemensmania.cz/content.php?id=283

Spoji sa ti telefon vobec s PC? Ak ano este nieje mrtvy. Mal som podobny problem a bolo mi radene aby po vyskusani vsetkeho (Freia, v-klay, m55tool) som skusil este WinSwup a ze ak ani to nepojde tak je zle (ale este nie definitivne) Daj vediet ako si na tom. Skus aj SST Service Toolbox Profesional Edition 5.3.1 (ako implicitne radil Orpheus) wink

Sorry, ale sak ja iba zo srandy.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
manas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 7:55 pm    Post subject: Pokracuji Reply with quote

Ten phone se mi s PC ani nespoji. SST mi nejde stáhnou do pi*i, jeste zkusim WinSwup, ale vidim to na rezani testpointu. Jeste to proresim, dam vedet.

ME45 -> M55 FW10 -> výměna desky -> M55 FW91 -> M55 FW10 -> výměna desky -> M55 FW91 -> M55 FW10 -> ME45
Back to top
manas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 8:17 pm    Post subject: Jde ti i jinak nez hardwarově? Reply with quote

Moc se v tomhle nevyznam, nesmejte se mi, ale ten tespoint jde jenom preriznout na plosnaku, nebo to jde i nejak softwarově? Ja servisni kleste nemam a navic se mi do phonesu rezat nechce. Udelaj mi to v servisu, nebo u Siemensaku? A za kolik?

Back to top
fadeedi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 8:21 pm    Post subject: Re: Jde ti i jinak nez hardwarově? Reply with quote

manas wrote:
Moc se v tomhle nevyznam, nesmejte se mi, ale ten tespoint jde jenom preriznout na plosnaku, nebo to jde i nejak softwarově? Ja servisni kleste nemam a navic se mi do phonesu rezat nechce. Udelaj mi to v servisu, nebo u Siemensaku? A za kolik?

softwarovo to nejde zanes to do servisu ak uz nie je ina cesta Brick wall poriadne poskusa vsetky moznosti ja som si tiez uz pra krat myslel ze budem rezat moju mc60 a vzdy som to nejak rozbehal

Reply to topic     Forum Index -> Odblokování All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum