Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bara Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 11:47 am Předmět: CX 65 a baterie |
|
|
Prosím help, mám novou CX 65 od 30.12. a baterie mi vydrží sotva 1 den s vypínáním na noc!!!! Včera v 11pm jsem ho vypla s tím, že baterie byla ještě skoro plně nabitá (nabíjela jsem noc před tím) a dneska ráno po zapnutí se dožadovala znovu nabití!!
Že by se jednalo o vadnou baterii?
Navíc musim po každým zapnutí znovu upravovat čas, protože se vždy ve vypnutým stavu posune o hodinu zpět!!! Kromě toho se ani nevypíná jak ho mám nastavenej. Dělám to růčo, ale to bude asi firmwarem. Mám 12.
Dík předem za rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
Me taky na M55 vydrzela baterie malo, tak sem to vyreklamoval a
bylo to ok. Takze ti to taky doporucuju. Me to vydrzi 3 a nechavam
to i pres noc. _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 11:54 am Předmět: Re: CX 65 a baterie |
|
|
Bara napsal: | Prosím help, mám novou CX 65 od 30.12. a baterie mi vydrží sotva 1 den s vypínáním na noc!!!! Včera v 11pm jsem ho vypla s tím, že baterie byla ještě skoro plně nabitá (nabíjela jsem noc před tím) a dneska ráno po zapnutí se dožadovala znovu nabití!!
Navíc musim po každým zapnutí znovu upravovat čas, protože se vždy ve vypnutým stavu posune o hodinu zpět!!! Kromě toho se ani nevypíná jak ho mám nastavenej. Dělám to růčo, ale to bude asi firmwarem. Mám 12.
Dík předem za rady |
No, já teda nevím co s tím telefonem všechno děláš, ale tak pokud celej den nehraješ hry a nesvítíš s displejem (tomu by odpovídala ta výdrž 1 den), tak to není normální a mohla by to být vadná baterka. Zkusil bych každopádně přehrát firmware na 25, ten by mohl způsobovat to špatné datum po zapnutí, a pak se uvidí. Jestli bude tel blbnout dál, bude to asi baterkou a potom to reklamuj...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 12:02 pm Předmět: |
|
|
když musíš znovu nastavovat čas, tak to znamená že ti do telefonu nejde vůbec proud, takže se zkus mrknout na kontakty a kdyžtak reklamuj _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 12:04 pm Předmět: |
|
|
Mark Pawl napsal: | když musíš znovu nastavovat čas, tak to znamená že ti do telefonu nejde vůbec proud, takže se zkus mrknout na kontakty a kdyžtak reklamuj |
Ale tak když po zapnutí není úplně reset a posune se vždycky jen o hodinu zpět, tak to by spíš vypadalo na fw, mě tohle dělalo u MC60 a stačilo jen přehrát fw... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 1:18 pm Předmět: Re: CX 65 a baterie |
|
|
Bara napsal: | Prosím help, mám novou CX 65 od 30.12. a baterie mi vydrží sotva 1 den s vypínáním na noc!!!! Včera v 11pm jsem ho vypla s tím, že baterie byla ještě skoro plně nabitá (nabíjela jsem noc před tím) a dneska ráno po zapnutí se dožadovala znovu nabití!!
Dík předem za rady |
Reklamuj ho.Je to chybou v napájení.Ani bych nepřehrával FW a šel rovnou na reklamaci. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 3:25 pm Předmět: Re: CX 65 a baterie |
|
|
jamaica napsal: | Bara napsal: | Prosím help, mám novou CX 65 od 30.12. a baterie mi vydrží sotva 1 den s vypínáním na noc!!!! Včera v 11pm jsem ho vypla s tím, že baterie byla ještě skoro plně nabitá (nabíjela jsem noc před tím) a dneska ráno po zapnutí se dožadovala znovu nabití!!
Dík předem za rady |
Reklamuj ho.Je to chybou v napájení.Ani bych nepřehrával FW a šel rovnou na reklamaci. |
Prvni, co v servisu udelaj, stejne bude to, ze prehrajou firmware. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 3:28 pm Předmět: Re: CX 65 a baterie |
|
|
oookoook napsal: | Prvni, co v servisu udelaj, stejne bude to, ze prehrajou firmware. |
Před tím než vymění základní desku, jestli to neudělají rovnou Proto bych napřed zkusil fw přehrát sám, a když to nepomůže, tak holt servis no...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bara Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za Vaše rady a doporučení.
Je to divný, už proto, že skoro vůbec nevolám, hry nehraju, podsvícení displeje mám na 30%, zkrátka tel. téměř nepoužívám a takhle si vymejšlí. Děs.
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|