Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sidbin táta fóra

Založen: 12. 11. 2004 Příspěvky: 1193 Bydliště: jižní morava
7892.64 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 1:42 pm Předmět: HLEDEJTE!! |
|
|
jak naucit nove uzivatele pouzivat fci hledat?
nejak se mnozi zbytecne temata ( proste se nechce uzivatelum hledat )
viz posledni pripad
co navrhnout nejakou zvlastni hodnost? SLEPOUN a tak....
a udelat vyhledavani hned nad forem?
mate nejaky navrh na reseni?  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 1:47 pm Předmět: |
|
|
myslim ze kdyz hledas neco konkretniho najdes tunu topiku ktery ti nic nepovi tak radsi zalozis copotrebujes a dozvis se to co chces... lepsi nez traveni mnoha hodin hledanim nejake blbosti... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
Nenaučí ich to nijako.
A na druhej strane tu treba vedieť hľadať, čo noví užívatelia nevedia. Nájde ti to 20 topicov, v ktorých teoreticky je tvoj problém riešený, ale oni sú lenivy ich všetky preliezať. Toť (I)MHO.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 1:52 pm Předmět: |
|
|
davexxxx napsal: | myslim ze kdyz hledas neco konkretniho najdes tunu topiku ktery ti nic nepovi tak radsi zalozis copotrebujes a dozvis se to co chces... lepsi nez traveni mnoha hodin hledanim nejake blbosti... |
ale tenhle stav je danej tím, ze málokdo to hledání použije a jenom zakládá další topicy...
Takze protože si líný a nechceš ztrácet čas,tak radši založíš téma, aby ostatní s tebou ten čas ztráceli...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
taky je v tom,ze kdyz neco hledas tak nedaji volbu "hledat vsechna slova" a pak se jim vyjede X na druhou prispevku _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mareček pisatel

Založen: 12. 12. 2004 Příspěvky: 270 Bydliště: Praha-best city in ČR
661.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 2:10 pm Předmět: |
|
|
Jestli tady mluvíš o zbytečných tématech, tak co je potom tohle, ty už asi nevíš co bys z nudy dělal, co?  _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
Neodpovídej na co neznáš odpověd nebo si o tobě budou myslet, že seš debil :-) ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
zbytecna,je mysleno porad dokola se opakujici
jen tak pro poradek.....ze by byl spatny nadpis?  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší jsou dotazy typu: Rychle mi poraďte, nemám čas, nechce se mi hledat. Odpovězte na xxx@xx.xx  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 2:41 pm Předmět: |
|
|
A ještě lepší, když pod tim je příspěvek o minutu starší: To nikdo neví??? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: ne únor 19, 2006 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nejlepším řešením je takový příspěvky mazat,to se pak naučí každej hledat  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
biggeorge pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po únor 20, 2006 11:13 am Předmět: |
|
|
Abych rekl pravdu tak souhlasim s tim ze se tu obcas omyla neco porad dokola, na druhou stranu jsou veci, ktery se hledaj spatne a tak se clovek zepta znova... _________________ Nokia 3310 -> Siemens MT50 -> M55 -> S75 FW47+FFS+MAP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po květen 15, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
Jeden postřeh ,můj osobní.Zde se mě to stalo jen dvakrát,ale.Je pravda že hledání tady je šílený.Je šílený na čas a pokud někomu klekne mobil který životně důležitě potřebuje k práci či co já vím k čemu tak je rychlost vyřešení opravdu to nej.Všiml jsem si že některé články které s sebou úzce souvisí jsou děleny (nabo byli psaný po částech) a na konci části jedna je místo pokračování odkaz na pokračování.Když jsem začínal tenkrát s pathy tak jsem měl šest oken s články které doplňovali jeden druhého.Další věc zamčení článku je pro vás jistě dobrá věc ale pokud to má mít za následek snížení počtu duplicitních dotazů a dotazů vůbec (toto forum se za dobu svého působení opravdu rozrostlo) tak bych to dělal také s rozvahou.Pokud úvodní dotaz je na už zodpovězené téma a pro Vás jistě banální ,ale přehoupne se do jiného dotazu který s úvodním nemá nic společného tak to zavádí jen k tomu aby byl dotyčným založen novej dotaz.No a je tu nové téma.Není nic proti ničemu to po zodpovězení zase zamknout. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Lakva pisatel

Založen: 27. 01. 2006 Příspěvky: 256 Bydliště: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Zaslal: po květen 15, 2006 12:39 pm Předmět: |
|
|
Noví uživatelé neumí hledat, nebo jsou líní... pokud se už hledat pokusí, najde jim to 20 vláken a oni je ani neprojdou, prostě když čtou 3, už se v tom ztrácí a tak založí vlastní... No, přiznám se, že když pročítám 5. vlákno, ztrácím se občas už taky...
V důsledku přibývajících vláken je ovšem stále těžší a zdlouhavější se zorientovat a něco najít, i když to člověk umí...
Navíc hledání tady má jednu velmi špatnou vlastnost: když v něm klepnu na odkaz, zjistím, že je k ničemu, a pak dám zpět,zobrazí se mi, že stránku nelze zobrazit bez opětovného odeslání dat blablabla... a tak musím dát ještě reload a potvrdit nové odeslání dat... To je DOST wotravný
Takže mám 3 návrhy:
1) Upravit vyhledávání tak, aby se při návratu přes zpět data předaly automaticky, nebo aspoň aby se automaticky otevíralo v novém okně.
2) Nastavit jako výchozí "Hledat všechna slova" a možná taky zobrazovat příspěvky namísto témat (některým nováčkům nemusí hned dojít, že delší vlákno má hafo stránek a musím si zobrazit všechny, abych mohl efektivně hledat ty zajímavé příspěvky přes Ctrl+F)
3) Ty další založená témata po čase mazat, aby jich nebylo tolik při hledání... Co třeba při uzamykání vlákna dát možnost automatického smazání třeba po 2 dnech nebo tak? Nebo až se podívá zakladatel... Možností je víc... _________________ Zavádím PX=píp,xcíp
Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!
IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS
------------
To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.
-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po květen 15, 2006 1:10 pm Předmět: |
|
|
Je prirodzene,ze novy citatel sa na velkom fore v zaciatkoch straca...aj ja ked som bol prvykrat napr. na fore pctuningu,tak som ho cital 3 dni,kym som ponachadzal to,co som potreboval.Samozrejme,co som nenasiel,alebo mi nebolo jasne,spytal som sa.Ani tu moderatori nezamkynaju diskusie bez toho,aby dali odkaz niekde,kde sa to riesi.
A co sa tyka tych clankov..SM nevznikla teraz,aby sme vsetky poznatky mohli zhrnut do jedneho clanku...proste sa pisu clanky a doplnaju sa o nove postupy a informacie inymi clankami.Tak je to vsade. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|