clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - ME45 - schema servisniho kabelu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

ME45 - schema servisniho kabelu

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
morlo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 18, 2005 11:35 pm    Předmět: ME45 - schema servisniho kabelu Odpovědět s citátem

Narazil jsem tady na postup pro modifikaci originalniho kabelu na servisni, ale ac nejsem elektrotechnik, tak mi to prijde divny Smile (mozna prave proto). Na schematu je nutny prerusit kabel k pinu 4 a ten spolu s neprerusenym kabelem k pinu 1 napojit na zdroj napeti 3,5-4,5 V (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=167. Pak ale nejde napeti do telefonu ale spis (hypoteticky) se uzavira nekde na com portu pocitace. Nerad bych si poustel napeti nekam do pocitace (nevim kam) a neco znicil ... spis je to ale problem v mymy nepochopeni ... muzete se k tomu nekdo vyjadrit? Diky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fotbal
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřeš to a kup raději neoriginál. Dá se už sehnat pod 300,-...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 1:54 pm    Předmět: Re: ME45 - schema servisniho kabelu Odpovědět s citátem

morlo napsal:
Narazil jsem tady na postup pro modifikaci originalniho kabelu na servisni, ale ac nejsem elektrotechnik, tak mi to prijde divny Smile (mozna prave proto). Na schematu je nutny prerusit kabel k pinu 4 a ten spolu s neprerusenym kabelem k pinu 1 napojit na zdroj napeti 3,5-4,5 V (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=167. Pak ale nejde napeti do telefonu ale spis (hypoteticky) se uzavira nekde na com portu pocitace. Nerad bych si poustel napeti nekam do pocitace (nevim kam) a neco znicil ... spis je to ale problem v mymy nepochopeni ... muzete se k tomu nekdo vyjadrit? Diky.

Neboj se toho, včera jsem se nad tím taky pozastavil, ale pak jsem ti prubnul a fakt to funguje! A máš to skoro zadarmo! wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: