clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - mrtvy M55

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

mrtvy M55
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mareq
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2004 7:51 pm    Předmět: mrtvy M55 Odpovědět s citátem

nahral jsem si pres winsup fw11, aby mi mobil komunikoval s VKlay, nahral jsem si loader, zazalohoval flash a zacal pridavat nejake patche. Chtel jsem zkusit fw91, takze jsem ho nahral pres vklay bez bootcore. Telefon se nezapnul. Vratil jsem do nej zalohu sveho fw11. Po pokusu o zapnuti se rozsviti modre obrazovka, mobil zabzuci a vyúne se. Zkusil jsem nahrat cisty fw10, po nahrati jsem spustil freiu abych mobil odblokoval a napsal svuj imei. Freia s nim ale nechtela komunikovat. Ani s M55tool, ani s martechem. Zkusil jsem nahrat pres VKlay tuningovy fw10 3,65. Nic. Freia zase nefungovala a ja nemohl telefon odblokovat. Zkusil jsem to i se zapisem do bootcore, ale marne. Ted uz komunikuje s m55tool i freiou, ale v m55tool mi ukaze vzdycky Transmision error a ve frei "boot file is not accepted". A ve VKlay mi hazi error "...I/O.." Zkousel jsem uz vsechny mozne navody na oziveni, ale nefunguje nic. winsup taky nejede, tam mi to zase pise cannot ping .. Prosim poradte nekdo jak to mam opravit. Nerad bych do toho musel vrtat, mam ten telefon 4 dny.. Diky Brick wall
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2004 7:53 pm    Předmět: bohuzel Odpovědět s citátem

Bohuzel jedine uriznout Testpoint. Exclamation
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2004 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEZAKLADEJ 2 tema.
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2004 2:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi ta sklamem, ale Dieg0 ma pravdu. Ak sa ti vobec nespoji s PC je fakt mrtvy. Hanni mi radil skusit WinSwup ale ak ti ani ten nejde tak pojde pod skalpel. Daj potom vediet ako to dopadlo.

For Blood is Life...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2004 6:17 am    Předmět: Re: mrtvy M55 Odpovědět s citátem

mareq napsal:
nahral jsem si pres winsup fw11, aby mi mobil komunikoval s VKlay, nahral jsem si loader, zazalohoval flash a zacal pridavat nejake patche. Chtel jsem zkusit fw91, takze jsem ho nahral pres vklay bez bootcore. Telefon se nezapnul. Vratil jsem do nej zalohu sveho fw11. Po pokusu o zapnuti se rozsviti modre obrazovka, mobil zabzuci a vyúne se. Zkusil jsem nahrat cisty fw10, po nahrati jsem spustil freiu abych mobil odblokoval a napsal svuj imei. Freia s nim ale nechtela komunikovat. Ani s M55tool, ani s martechem. Zkusil jsem nahrat pres VKlay tuningovy fw10 3,65. Nic. Freia zase nefungovala a ja nemohl telefon odblokovat. Zkusil jsem to i se zapisem do bootcore, ale marne. Ted uz komunikuje s m55tool i freiou, ale v m55tool mi ukaze vzdycky Transmision error a ve frei "boot file is not accepted". A ve VKlay mi hazi error "...I/O.." Zkousel jsem uz vsechny mozne navody na oziveni, ale nefunguje nic. winsup taky nejede, tam mi to zase pise cannot ping .. Prosim poradte nekdo jak to mam opravit. Nerad bych do toho musel vrtat, mam ten telefon 4 dny.. Diky Brick wall

Na 99% procent jsi si přes vešketou opatrnost přehrál bootcore, a potom jedině testpoint.
I když je ještě jeden návod, ale je velmi zdlouhavý a náročný a nemám ho na 100% vyzkoušený, neboť jsem neměl v ruce "mrtvolku".

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2004 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, o ten navod by som mal zaujem. Tiez som mal mrtvolku a musela ist do servisu na testpoint. Ak je pravda, ze sa to da aj inak chcem to vediet.
Vopred dik

For Blood is Life...
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

diablo napsal:
No, o ten navod by som mal zaujem. Tiez som mal mrtvolku a musela ist do servisu na testpoint. Ak je pravda, ze sa to da aj inak chcem to vediet.
Vopred dik

Nerad popisuju něco neodzkoušené, dokud nebudu mít odzkoušeno s "mrtvolkou" nemá cenu něco šířit.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

Nerad popisuju něco neodzkoušené, dokud nebudu mít odzkoušeno s "mrtvolkou" nemá cenu něco šířit.

Mas pravdu, samozrejme. Bol som len zvedavy na alternativne riesenia.

For Blood is Life...
plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 8:29 pm    Předmět: HELP M55!!! Odpovědět s citátem

Po úpravě kontrastu mi tel. nešel zapnout, jen trochu pípnul. V-klayem jsem se pokusil přehrát FF , ale ted už ani nepípne. Co s tím Brick wall ?
Freia,Vklay ani Martech tools nepomohli.

diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 3:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fuha, nebudem ti klamat, to nevyzera dobre ked sa vobec nespoji s PC. Skus vsetky mozne programy na flashovanie. Mne osobne poradil hanni skusit winswup ako poslednu moznost. Inak nerad spominany a obavany testpoint.
Neprepisal si bootcore?

For Blood is Life...
plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkúšal som znova VKlay s mojou zálohou, teraz i s prepísaním boot, tvári sa, že prepisuje ale na adrese DB0... môžem čakať i 20 min. sa zastaví a len načíta dáta. pritom veľkosť zálohy je E00..., takže až celkom na konci.
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to vidim na posahany bootcore Crying or Very sad Ak ani WinSwup tak operacia...

For Blood is Life...
plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najprv si ale musím voľakde nabiť baterku, mám pocit, že ani to mi nefunguje Brick wall
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si pis ze nie, ked sa ti podarilo pokazit bootcore tak nabijanie s najvacsou pravdepodobnostou nabijanie nepojde. Dobry napad je nabit baterku v inom telefone, lebo pri flashovani sa moze kludne vybit a potom sa s tym neda uz naozaj nic.

Skus vo WinSwup vypnut Pre-check a Post-check, inak uz neviem ako by som ti pomohol Crying or Very sad
Dufam ze na buduci rok napises ze to slo v pohode wink

For Blood is Life...
plancar
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 01, 2005 6:29 pm    Předmět: !!!ŽIJE!!! Odpovědět s citátem

Ďakujem Diablovi za jeho pomocnú ruku Dancing Dancing Dancing ,
i ostatním nejmenovaným, jejichž příspěvky jsem našel ve fóru.
Hlavní chybou bylo špatné nastavení hodnot virtualCOM, proto se
programy nechovali korektně. Pak to šlo i s VKlay a vlastní zálohou FF.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
I'm very very HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: