Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 1:23 pm Předmět: Uživatelská příručka diskusního fóra SiemensManie |
|
|
Ne, že bych neměl nic lepšího na práci, ale situace kolem diskusí na fóru SiemensManie začíná být kritická, proto jsem se rozhodl sepsat dlouhý a únavný návod jak používat SiemensManii, její redaktory, moderátory a ostatní čtenáře ke své maximální spokojenosti. Prosím, obrňte se trpělivostí a přečtěte si ho, když jsem si s ním dal tolik práce...
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=283 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 1:32 pm Předmět: |
|
|
Myslim, že tohle je to, co sme na SM potřebovali. Když se tak podívam, asi se bude odkaz na tenhle článek uvádět v mnoha threadech.
 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
Asdi bych mel napsat neco ves tylu "Jeee, ja jsem prvni, kdo napsal do tehle diskuse"! No ale jde mne spis o to, ze tady je clanek. To je skvely, Siemensmania tohle potrebovala, pravidla jsou zformulovany fakt dobre. Ale jak pises - "Případně se člověk na fórum dostal odkazem z jiných stránek a neví, že na SiemensManii jsou i nějaké články". Bylo by dobry to dat nekam, kde si toho kazdej vsimne, ale s umistenim je docela problem. Protoze topicy, ktery jsou porad nahore (Dulezite a spol.) obcas docela zavazi, kdyz clovek hleda nejnovejsi prispevky a jejich tam moc -* treba v kategori Ostatni... Ale asi to je to nejlepsi ,co muze bejt. V sekci x65, x70 je ted jako Dulezite topic o stranchach o Siemensech a rekl bych, ze to muze byt docela uzitecny, rozhodne se na to od te doby nikdo neptal. Tezko ric, jak tento clanek prosadit tak, aby si ho kazdej mohl precist... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Asdi bych mel napsat neco ves tylu "Jeee, ja jsem prvni, kdo napsal do tehle diskuse"! |
To teda nejseš . Taky mě štvou příspěvky alá Help Please!!! nebo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 2:15 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | oookoook napsal: | Asdi bych mel napsat neco ves tylu "Jeee, ja jsem prvni, kdo napsal do tehle diskuse"! |
To teda nejseš . Taky mě štvou příspěvky alá Help Please!!! nebo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
A nebo To taky nemam rad. Předmět je od toho, aby clověk napsal co chce a ne jestli o neho nekdo ma zajem. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
Johny007 napsal: | jenda.69 napsal: | oookoook napsal: | Asdi bych mel napsat neco ves tylu "Jeee, ja jsem prvni, kdo napsal do tehle diskuse"! |
To teda nejseš . Taky mě štvou příspěvky alá Help Please!!! nebo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
A nebo To taky nemam rad. Předmět je od toho, aby clověk napsal co chce a ne jestli o neho nekdo ma zajem. |
To já se snažim v názvu napsat co nejpřesnějš a nejstručnějš, co potřebuju _________________ Teď mám: Nexus S
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych všechny uvědomělé čtenáře chtěl poprosit, aby nám pomohli udržovat fórum přehledné tak, že čtenáře, kteří v těchto pravidlech chybují taktně upozorní. Není dobré jim však začít nadávat přímo v diskusi, ale raději použít SZ - jednak ho nemusíte napomínat hned veřejně a také se ušetří jeden zbytečný příspěvek v odborné diskusi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
Mě osobně se tam fakt líbí
citace: | Vyjadřujte se jako člověk a ne jako „fuckt d0st wostrey týpeck“ |
Ne, že bych se s tim setkal tady na SiemensManii, ale nesnášim to.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 9:04 pm Předmět: |
|
|
No, mě třeba taky vadí extrémně dlouhé citace, kde je zahrnuto několik "podcitací" a stejně se odpovídá jen na tu úplně poslední a ty co byly předtím jsou tam prakticky zbytečné... A nebo taky obrázky v citacích... To je pak už všechno takový nepřehledný.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:02 pm Předmět: |
|
|
Odkaz na tento clanok by si mal dat kazdy moderator, admin a podobne do svojho podpisu!
Chodim na Siemensmaniu preto, ze forum je na urovni, plne (uzitocnych) informacii a dobrych ludi (vascinou). Koli tym ostatnym tu link na tento clanok bude castejsie. Osobne ma vedia vytocit prispevky kde nieje uvedeny typ telefonu a firmwaru a taktiez uz spominane "PLEASE HELP!"
Velmi sa mi paci napad "verejne nekarhat" za nevhodne prispevky ale zaslat SZ.
Za clanok davam 10 bodov z desiatich.  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:59 pm Předmět: |
|
|
Ja bych tento clanek dal jako neco jako smluvni podminky pred prvnim vstupem na forum a musel by se treba 5 minut pockat nez by se dalo jit dale aby si to kazdy precet. Ani v tom podpisu to neni spatny napad. Mozna neco takoveho taky udelam. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 12:15 am Předmět: |
|
|
Johny007 napsal: | Ja bych tento clanek dal jako neco jako smluvni podminky pred prvnim vstupem na forum a musel by se treba 5 minut pockat nez by se dalo jit dale aby si to kazdy precet. |
Podla mna je to blbost natahovat noveho uzivatela 5 min s registraciou. Niektory sa registruju len koli downloadu, naco by im to bolo?
Este by som do "SM biblie" dal ze je to Siemensmania a preto by som pouvazoval nad diskusiami s inymi telefonmi typu "Je lespi Siemens XXX ako InaZnacka XXXX?" Vlastne tu aj tak vzdy vyhra Siemens. priklad http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5924&highlight=
Necham na moderatoroch, len mala poznamka.  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 12:36 am Předmět: |
|
|
diablo napsal: | Johny007 napsal: | Ja bych tento clanek dal jako neco jako smluvni podminky pred prvnim vstupem na forum a musel by se treba 5 minut pockat nez by se dalo jit dale aby si to kazdy precet. |
Podla mna je to blbost natahovat noveho uzivatela 5 min s registraciou. Niektory sa registruju len koli downloadu, naco by im to bolo?
|
Ty jsi si to necetl? Kdyz stahuje tak asi nechodi na forum. A pokud ano, jen at si to precte. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 1:37 am Předmět: |
|
|
Diky za ta pravidla..otazka jak je budou useri dodrzovat..
Je pravda ze forum Siemensmanie se zacina stavat strasne neprehlednym a duofam ze tohle alepson par prispevatelu trkne do oci.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 10:37 am Předmět: |
|
|
Johny007 napsal: | diablo napsal: | Johny007 napsal: | Ja bych tento clanek dal jako neco jako smluvni podminky pred prvnim vstupem na forum a musel by se treba 5 minut pockat nez by se dalo jit dale aby si to kazdy precet. |
|
Ty jsi si to necetl? Kdyz stahuje tak asi nechodi na forum. A pokud ano, jen at si to precte. |
NO nevim, jestli je technicky mozny zjistovat, jestli nekdo uz byl na foru nebo ne... Stejne byn se to asi muselo ukazovat pri zakladani uctu. To s tema podpisama je dobrej napad... Ale vetsinou to vypada tak, ze si nekdo zalozi ucet, nikam nekouka a rovnou se zepta, takze prispevek zadnyho moderatora nevidi... Spis kdyby se dal dat link nekam na obrazovku psani prispevku... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|