Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
loleq kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:13 pm Předmět: rady pre zaciatocnila 2 |
|
|
zdar! mam dotazov
-hral som sa trosku s temami a zmizli mi hodiny kt sa tam objavia ked nejaku chvilu s mobilom nic nerobim. popripade niesu este aj nejake ine taketo podobne srandy ? napr digitalne hodiny ako na nokiach a pod.
dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:25 pm Předmět: Re: rady pre zaciatocnila 2 |
|
|
loleq napsal: | zdar! mam dotazov
-hral som sa trosku s temami a zmizli mi hodiny kt sa tam objavia ked nejaku chvilu s mobilom nic nerobim. popripade niesu este aj nejake ine taketo podobne srandy ? napr digitalne hodiny ako na nokiach a pod.
dik |
No já teda nevím co máš za telefon, a asi myslíš spořič obrazovky, ne? Většinou si každé téma které aktivuješ nastaví jako spořič displeje nějaký svůj obrázek, můžeš to změnit v Menu --> Nastavení --> Nastav. Zobraz. --> Spořič displeje a tam máš na výběr čtyři možnosti - buďto obrázek, šetřit energií, digitální hodiny nebo analogové hodiny. Vyber a nastav si tam to, co Ti nejvíc vyhovuje... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:26 pm Předmět: |
|
|
Tim asi myslis,hodiny jako sporic,ze? Koukni do menu/nastaveni/nastaveni zobrazeni/sporic displeje(zmenit) a tam je nastaveni,jestli chces jako sporic obrazek nebo hodiny Predpokladam,ze mas nekteryx65
edit:
hmm asi bych se mel naucit rychlejc psat,ze Pechi? _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
loleq kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:45 pm Předmět: |
|
|
hej , mam cx65 ,len tento tyzden kupenu a je tam tolko moznosti ze neviem co najskor vyskusat. co sa tyka tych setricov daju sa aj nejake siahnut? alebo su tam len tieto 4?
dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:49 pm Předmět: |
|
|
loleq napsal: | hej , mam cx65 ,len tento tyzden kupenu a je tam tolko moznosti ze neviem co najskor vyskusat. co sa tyka tych setricov daju sa aj nejake siahnut? alebo su tam len tieto 4?
dik |
daji se menit ruzne animace a tak.Pokud by jsi chtel menit vzhled hodin,tak by jsi tam musel nahrat patch..K tomu potrebujes servisni kabel.. _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:50 pm Předmět: |
|
|
loleq napsal: | hej , mam cx65 ,len tento tyzden kupenu a je tam tolko moznosti ze neviem co najskor vyskusat. co sa tyka tych setricov daju sa aj nejake siahnut? alebo su tam len tieto 4?
dik |
Abys to správně pochopil, když si v tom nastavení zvolíš jako spořič OBRÁZEK, můžeš si vybrat jakej chceš, jakejkoliv kterej máš uloženej někde v telefonu. Třeba i pohyblivej gif, to už je na Tobě... JInak ten zbytek je pevně danej, leda použít patch, ale na to máš myslím ještě čas  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
loleq kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 11:58 pm Předmět: |
|
|
ok,uz je mi to jasne
dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 12:07 am Předmět: |
|
|
loleq napsal: | ok,uz je mi to jasne
dik |
Radi poradime Priste,ale prosim v nazvu vice specifikuj,o jaky problem se jedna napr.Problem,pri zmene temat...Muze se ti totiz stat,ze ti pak nikdo neporadi,protoze nekteri takoveto thready vubec neotviraji  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
loleq kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 12:35 am Předmět: |
|
|
ok rozumel som.
mam este 1 otazku. >>> funguje to aj na mobile tak ako vo windows co sa tyka roznych efektov na ploche a rychlosti? pokial sa vypnu fsetky efekty na ploche /tienovanie animovanie okien a pod./ zrychli sa napr aj otvaranie okien. No a to ma prave zaujima ci funguje aj pri mobile. ci sa teda zrychli pohyb kurzora a pristup do menu.
dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 12:46 am Předmět: |
|
|
loleq napsal: | ok rozumel som.
mam este 1 otazku. >>> funguje to aj na mobile tak ako vo windows co sa tyka roznych efektov na ploche a rychlosti? pokial sa vypnu fsetky efekty na ploche /tienovanie animovanie okien a pod./ zrychli sa napr aj otvaranie okien. No a to ma prave zaujima ci funguje aj pri mobile. ci sa teda zrychli pohyb kurzora a pristup do menu.
dik |
hmm Tak to jsem zase az tak moc nezkousel.Ale z vlastni zkusenosti vim,ze kdyz jsem si dal na pozadi displeje nejaky pohyblivy *.gif,tak se mi mobil troch zpomalil napr.pri vstupu do menu.Totez sem si vsiml,kdyz jsem zmenil ikony menu a dal tam ty pohyblive z S65.. _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:04 am Předmět: |
|
|
Womanizer napsal: | hmm Tak to jsem zase az tak moc nezkousel.Ale z vlastni zkusenosti vim,ze kdyz jsem si dal na pozadi displeje nejaky pohyblivy *.gif,tak se mi mobil troch zpomalil napr.pri vstupu do menu.Totez sem si vsiml,kdyz jsem zmenil ikony menu a dal tam ty pohyblive z S65.. |
Tak já teda pozoruju spomalení pouze u záměny ikon v menu za nějaké složitější a graficky náročnější, to je i celkem logické. Jinak s pozadím na displeji jsem zatím nic podobného nezaregistroval, navíc gif animace jako pozadí se mi hýbe jen když svítí displej, jakmile zhasne, zasekne se na posledním obrázku a je statická do doby než displej zase rozsvítím.... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:35 am Předmět: |
|
|
pechi napsal: | zasekne se na posledním obrázku a je statická do doby než displej zase rozsvítím.... |
Ne, ona se ta animace stále pohybuje, jenom asi tak jeden snímek za půl minuty
loleq napsal: | mam este 1 otazku. >>> funguje to aj na mobile tak ako vo windows co sa tyka roznych efektov na ploche a rychlosti? pokial sa vypnu fsetky efekty na ploche /tienovanie animovanie okien a pod./ zrychli sa napr aj otvaranie okien. No a to ma prave zaujima ci funguje aj pri mobile. ci sa teda zrychli pohyb kurzora a pristup do menu. |
Když si dáš do menu ikonky statické namísto animovaných, tak ti to poběží o trochu rychleji... Jak změnit ikonky v menu je tu už někde popsáno... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
pechi napsal: |
Tak já teda pozoruju spomalení pouze u záměny ikon v menu za nějaké složitější a graficky náročnější, to je i celkem logické. Jinak s pozadím na displeji jsem zatím nic podobného nezaregistroval, navíc gif animace jako pozadí se mi hýbe jen když svítí displej, jakmile zhasne, zasekne se na posledním obrázku a je statická do doby než displej zase rozsvítím.... |
S tim zpomalenim na pozadim je to jak kdy.. Ted jsem tam zkousel dat ten pohyblivy kod z Matrix a zmenila se dost jeho plynulost a rychlost.Je takovy,trhany..  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
A aby to nebylo tak jednoduchy - existuje patch, kterej zrusi pruhlednou barvu u ikonek v menu - kazda ikonka je v bilym ctverecku. Vypada to hrozne, ale menu je rychlejsi nez svetlo.  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 11:59 am Předmět: |
|
|
tak si pod to das bily pozadi a je to.. |
|