clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - rady pre zaciatocnila 2

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

rady pre zaciatocnila 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
loleq
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:13 pm    Předmět: rady pre zaciatocnila 2 Odpovědět s citátem

zdar! mam dotazov

-hral som sa trosku s temami a zmizli mi hodiny kt sa tam objavia ked nejaku chvilu s mobilom nic nerobim. popripade niesu este aj nejake ine taketo podobne srandy ? napr digitalne hodiny ako na nokiach a pod.

dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:25 pm    Předmět: Re: rady pre zaciatocnila 2 Odpovědět s citátem

loleq napsal:
zdar! mam dotazov

-hral som sa trosku s temami a zmizli mi hodiny kt sa tam objavia ked nejaku chvilu s mobilom nic nerobim. popripade niesu este aj nejake ine taketo podobne srandy ? napr digitalne hodiny ako na nokiach a pod.

dik

No já teda nevím co máš za telefon, a asi myslíš spořič obrazovky, ne? Většinou si každé téma které aktivuješ nastaví jako spořič displeje nějaký svůj obrázek, můžeš to změnit v Menu --> Nastavení --> Nastav. Zobraz. --> Spořič displeje a tam máš na výběr čtyři možnosti - buďto obrázek, šetřit energií, digitální hodiny nebo analogové hodiny. Vyber a nastav si tam to, co Ti nejvíc vyhovuje...

Womanizer
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tim asi myslis,hodiny jako sporic,ze? wink Koukni do menu/nastaveni/nastaveni zobrazeni/sporic displeje(zmenit) a tam je nastaveni,jestli chces jako sporic obrazek nebo hodiny Predpokladam,ze mas nekteryx65 Think

edit:
hmm asi bych se mel naucit rychlejc psat,ze Pechi?

loleq
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej , mam cx65 ,len tento tyzden kupenu a je tam tolko moznosti ze neviem co najskor vyskusat. co sa tyka tych setricov daju sa aj nejake siahnut? alebo su tam len tieto 4?

dik
Womanizer
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

loleq napsal:
hej , mam cx65 ,len tento tyzden kupenu a je tam tolko moznosti ze neviem co najskor vyskusat. co sa tyka tych setricov daju sa aj nejake siahnut? alebo su tam len tieto 4?
dik

daji se menit ruzne animace a tak.Pokud by jsi chtel menit vzhled hodin,tak by jsi tam musel nahrat patch..K tomu potrebujes servisni kabel..

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

loleq napsal:

dik

Abys to správně pochopil, když si v tom nastavení zvolíš jako spořič OBRÁZEK, můžeš si vybrat jakej chceš, jakejkoliv kterej máš uloženej někde v telefonu. Třeba i pohyblivej gif, to už je na Tobě... JInak ten zbytek je pevně danej, leda použít patch, ale na to máš myslím ještě čas wink

loleq
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,uz je mi to jasne

dik
Womanizer
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

loleq napsal:
ok,uz je mi to jasne
dik

Radi poradime Priste,ale prosim v nazvu vice specifikuj,o jaky problem se jedna napr.Problem,pri zmene temat...Muze se ti totiz stat,ze ti pak nikdo neporadi,protoze nekteri takoveto thready vubec neotviraji Think

loleq
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok rozumel som.
mam este 1 otazku. >>> funguje to aj na mobile tak ako vo windows co sa tyka roznych efektov na ploche a rychlosti? pokial sa vypnu fsetky efekty na ploche /tienovanie animovanie okien a pod./ zrychli sa napr aj otvaranie okien. No a to ma prave zaujima ci funguje aj pri mobile. ci sa teda zrychli pohyb kurzora a pristup do menu.

dik
Womanizer
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

loleq napsal:
ok rozumel som.
mam este 1 otazku. >>> funguje to aj na mobile tak ako vo windows co sa tyka roznych efektov na ploche a rychlosti? pokial sa vypnu fsetky efekty na ploche /tienovanie animovanie okien a pod./ zrychli sa napr aj otvaranie okien. No a to ma prave zaujima ci funguje aj pri mobile. ci sa teda zrychli pohyb kurzora a pristup do menu.
dik

hmm Shocked Tak to jsem zase az tak moc nezkousel.Ale z vlastni zkusenosti vim,ze kdyz jsem si dal na pozadi displeje nejaky pohyblivy *.gif,tak se mi mobil troch zpomalil napr.pri vstupu do menu.Totez sem si vsiml,kdyz jsem zmenil ikony menu a dal tam ty pohyblive z S65..

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Womanizer napsal:
hmm Shocked Tak to jsem zase az tak moc nezkousel.Ale z vlastni zkusenosti vim,ze kdyz jsem si dal na pozadi displeje nejaky pohyblivy *.gif,tak se mi mobil troch zpomalil napr.pri vstupu do menu.Totez sem si vsiml,kdyz jsem zmenil ikony menu a dal tam ty pohyblive z S65..

Tak já teda pozoruju spomalení pouze u záměny ikon v menu za nějaké složitější a graficky náročnější, to je i celkem logické. Jinak s pozadím na displeji jsem zatím nic podobného nezaregistroval, navíc gif animace jako pozadí se mi hýbe jen když svítí displej, jakmile zhasne, zasekne se na posledním obrázku a je statická do doby než displej zase rozsvítím....

Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
zasekne se na posledním obrázku a je statická do doby než displej zase rozsvítím....

Ne, ona se ta animace stále pohybuje, jenom asi tak jeden snímek za půl minuty
loleq napsal:

Když si dáš do menu ikonky statické namísto animovaných, tak ti to poběží o trochu rychleji... Jak změnit ikonky v menu je tu už někde popsáno...

Womanizer
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:

Tak já teda pozoruju spomalení pouze u záměny ikon v menu za nějaké složitější a graficky náročnější, to je i celkem logické. Jinak s pozadím na displeji jsem zatím nic podobného nezaregistroval, navíc gif animace jako pozadí se mi hýbe jen když svítí displej, jakmile zhasne, zasekne se na posledním obrázku a je statická do doby než displej zase rozsvítím....

S tim zpomalenim na pozadim je to jak kdy.. Shocked Ted jsem tam zkousel dat ten pohyblivy kod z Matrix a zmenila se dost jeho plynulost a rychlost.Je takovy,trhany.. Crying or Very sad

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A aby to nebylo tak jednoduchy - existuje patch, kterej zrusi pruhlednou barvu u ikonek v menu - kazda ikonka je v bilym ctverecku. Vypada to hrozne, ale menu je rychlejsi nez svetlo. Smile
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si pod to das bily pozadi a je to..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: