clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Co stratím při přehrání firmware?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Co stratím při přehrání firmware?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
x.slide
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:09 pm    Post subject: Co stratím při přehrání firmware? Reply with quote

Chtěl bych se zeptat co všechno stratím při přehgrání firmware??Aji melodie,fotky,obrázky a hry,SMS v archuivu a kontakty??
Back to top
Master1
rozumbrada
rozumbrada

230.74 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

starej Fw 8)
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:13 pm    Post subject: Re: Co stratím při přehrání firmware? Reply with quote

x.slide wrote:
Chtěl bych se zeptat co všechno stratím při přehgrání firmware??Aji melodie,fotky,obrázky a hry,SMS v archuivu a kontakty??

Nebuj, nestratíš nic. Komplet obsah disku by měl zůstat zachován Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:16 pm    Post subject: Re: Co stratím při přehrání firmware? Reply with quote

jiji2004 wrote:
x.slide wrote:

A jak dlouho to přehrávání trvá!!Mám siemens M65 a mám FW 12 a chci si tam dát 25 dělám dobře?
Back to top
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:23 pm    Post subject: Re: Co stratím při přehrání firmware? Reply with quote

Anonymous wrote:
A jak dlouho to přehrávání trvá!!Mám siemens M65 a mám FW 12 a chci si tam dát 25 dělám dobře?

Dlzka prehravania fw zavisi od typu kablu (USB alebo COM). Priblizne je to pol hodinka. Podla toho co som sa docital na fore, urobis dobre ked spravis upgrage na fw 25.
Pozri http://m65.fansiemens.com/view.php?cisloclanku=2004122801

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:25 pm    Post subject: Re: Co stratím při přehrání firmware? Reply with quote

Anonymous wrote:
jiji2004 wrote:
x.slide wrote:

Jo! Normálně ho tam prdni Exclamation
Nebude tě to stát víc než 15, 20 minut strachu wink
Hlavně si předtím nezapomeň nabít pořádně baterku a domluv si to v lektrárně ať nevypínaj proud Very Happy

Ale teď vážně - jdi bez obav do toho ! Smile
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
jiji2004 wrote:
x.slide wrote:

Jo! Normálně ho tam prdni Exclamation
Nebude tě to stát víc než 15, 20 minut strachu wink
Hlavně si předtím nezapomeň nabít pořádně baterku a domluv si to v elektrárně ať nevypínaj proud Very Happy

Ale teď vážně - jdi do toho, je to v pohodě. Very Happy
Back to top
No11
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

jj dej to tam
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

Možná příjdeš o "záložky" na wap/internet a uložený stažený stránky.Aspoň já o to přišel a teď si nemůžu vzpomenout na adresy některejch stránek Brick wall
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

Nortonek wrote:
Možná příjdeš o "záložky" na wap/internet a uložený stažený stránky.Aspoň já o to přišel a teď si nemůžu vzpomenout na adresy některejch stránek Brick wall

Dá se to zálohovat přes MPM. V nabídce wap dáš importovat záložky z telefonu do MPM. Sice to vždycky vyhodí chybu popř. vypne foun, ale v adresáři "Misc" je potom file "bookmarks.htm", kterejžto když spustíš ve founu tak se bookmarks obnoví.
Stejnej soubor to též vytvoří, když při aktivovaným servisním menu vybereš v prohlížeči export bookmarks.

Pro obnovení alespoň některejch ztracenejch pokladů zkus mrknout sem :
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4376&highlight=wap+str%E1nky
Back to top
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 11:21 pm    Post subject: Reply with quote

jiji2004 wrote:
Nortonek wrote:

Dá se to zálohovat přes MPM. V nabídce wap dáš importovat záložky z telefonu do MPM. Sice to vždycky vyhodí chybu popř. vypne foun, ale v adresáři "Misc" je potom file "bookmarks.htm", kterejžto když spustíš ve founu tak se bookmarks obnoví.
Stejnej soubor to též vytvoří, když při aktivovaným servisním menu vybereš v prohlížeči export bookmarks.

Pro obnovení alespoň některejch ztracenejch pokladů zkus mrknout sem :
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4376&highlight=wap+str%E1nky

Díky.Vědět to tak dřív Sad Ale to je fuk,aspoň teď tolik za ten wap neutratím,když nevím ty adresy Smile
Back to top
x.slide
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hele přez jakej program to nahraju??Mám přímo od siemensu nějakej program kterej umožnuje to tam nahrát ale nic jinýho to neumí!!Jmenuje se to M65_250400.xbz_update.exe jde to s tím?
Back to top
x.slide
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hele přez jakej program to nahraju??Mám přímo od siemensu nějakej program kterej umožnuje to tam nahrát ale nic jinýho to neumí!!Jmenuje se to M65_250400.xbz_update.exe jde to s tím?
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

x.slide wrote:

Jo! Prostě to pusť a dělej co ti říkaj...
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 5:50 pm    Post subject: Re: Co stratím při přehrání firmware? Reply with quote

x.slide wrote:

Je to zlý,ztratíš tak 20-30minut času než se to přehraje Ale jinak nic,žádný data se z founu nesmažou

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum