View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Icing badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 5:23 pm Post subject: Omylana otazka - MMS + Extra otazka pro Xfantasy |
|
|
Vim ze toto tema je uz hosne dlouho omilane ale nevim jak to vlastne dopadlo. Zjistili jste uz nekdo jak dostat do jedny MMSky vic obrazku nebo to fakt nejde?
Specialni otazka pro Xfantasy: Vim zes mel dlouho problemy s MMSkama a tak se te ptam jestlis to uz rozchodil? Ja mam asi stejnej problem: zkousel jsem si poslat SMSku z www.siemens.cz ale ta mi nepomohla.
Kdyby mi nekdo jiny dokazal odpovedet tak do toho! _________________ Philips Savvy Vogue-> MT50-> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 5:26 pm Post subject: Re: Omylana otazka - MMS + Extra otazka pro Xfantasy |
|
|
Icing wrote: | Vim ze toto tema je uz hosne dlouho omilane ale nevim jak to vlastne dopadlo. Zjistili jste uz nekdo jak dostat do jedny MMSky vic obrazku nebo to fakt nejde?
Specialni otazka pro Xfantasy: Vim zes mel dlouho problemy s MMSkama a tak se te ptam jestlis to uz rozchodil? Ja mam asi stejnej problem: zkousel jsem si poslat SMSku z www.siemens.cz ale ta mi nepomohla.
Kdyby mi nekdo jiny dokazal odpovedet tak do toho! |
Xfantasy to vyresil!!Vic obrazku nejde,!!Zbytek je v tematu Problem s MMC vyresen!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
Kokretne napsal tohle!!!::::Tak,omlouvám se že zakládám nové téma,když podobné jsem zde založil dvě.Ale je to konečné řešení problémů s MMS.
Nešli mi MMS.Problém je v tom,že SX1 po master resetu (*#zap) nedokáže spolu se symbianem načíst do paměti data ohledně zapnutí GPRS při MMS.Tudíž v symbianu chybí a MMS nejdou.Liší se to v různých verzích FW.
Řešení je poměrně jednoduché.Stačí si sehnat zálohu funkčního SX1 kde MMS jdou.Pokud možno i s přijatou MMS.Restovat foun (*#zap),načíst onu funkční zálohu,vypnout a zapnout foun a mělo by vše fungovat.Popřípadě si poslat konfigurační SMS podle operátora.Pak si obnovit svojí zálohu s kontakty.Jen nikdy neobnovujte Messages ze zálohy kde MMS nejdou.Pravděpodobně by se smazali ony funkční data pro zapnutí GPRS.
Jako zálohu mám namysli zálohu z SDS,MPM, či zálohu z MMC karty.U MMC karty ovšem neovlivníte data která se mají obnovit!
Pokud vám to nevyjde napoprvé,zkuste jinou funkční zálohu. _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 7:00 am Post subject: |
|
|
Tak tak...... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 7:11 am Post subject: |
|
|
Tato tema uz je vo fore vyriesena, takze LOCK. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|