View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 6:45 pm Post subject: Re: Fotky na CX65 |
|
|
martinmartin wrote: | Preco ked priblizim napr.5krat pri foteni tak sa zmensi rozlisenie obrazka. |
Protože digitální zoom není plnohodnotný zoom, pracuje na principu výřezu, čili udělá pouze výřez z fotky... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
martinmartin wrote: | Tak naco je ten zoom dobry? |
Dobrá otázka, taky jsem si ji mockrát položil. No, třeba na to, když se ve škole na přednášce v aule chceš podívat do výstřihu slečně sedící tři, čtyři řady před Tebou, jiné využití jsem zatím neobjevil. Ale tak třeba budeš lepší, pevně v to doufám  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
martinmartin wrote: | Tak naco je ten zoom dobry? |
Je to, jak řiká pechi, jen na výřez, abys to nemusel ořezávat v PhotoEditoru, což pak trvá nemalou chvíli :/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
s.u.i.t začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 7:32 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | martinmartin wrote: | Tak naco je ten zoom dobry? |
Dobrá otázka, taky jsem si ji mockrát položil. No, třeba na to, když se ve škole na přednášce v aule chceš podívat do výstřihu slečně sedící tři, čtyři řady před Tebou, jiné využití jsem zatím neobjevil. Ale tak třeba budeš lepší, pevně v to doufám  |
Dnes jsem ten digizoom použil přesně k tomuto účelu... Ale jinak je opravdu k ničemu. Jinak musím říct, že kvalita fotek na mém CX mě opravdu příjemně překvapila... _________________ Alcatel OTclub -> Nokia 5110 -> N 3310 -> N6210 -> N6610 -> Siemens CX 65 (fw25) |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
Nu, třeba u videa ten zoom rozlišení nezmenšuje Že by to bylo tím že horší už být nemůže?  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:13 pm Post subject: |
|
|
jo asi to bude tim ze kvalita videa horsi nebude...mas pravdu ale osobne jsem to jeste nezkousel tak s do toho zitra za svetla pustim...  |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:14 pm Post subject: |
|
|
jo asi to bude tim ze kvalita videa horsi nebude...mas pravdu ale osobne jsem to jeste nezkousel tak s do toho zitra za svetla pustim...  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Nu, třeba u videa ten zoom rozlišení nezmenšuje Že by to bylo tím že horší už být nemůže?  |
Přesně tak, a myslím že jsi to vystihnul celkem přesně.  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
no ale uz brzo odzvoni digitalnim zoomum....četl jsem na MM že ve francii uz je prvni čočka pro optiky zoom do fotomobilů....sice orvni kusy pujdou samozrejme do Asie ale tak za roka az dva bychom ze z optiky mohli radovat take...!!!  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
martinmartin wrote: | Anonymous wrote: | no ale uz brzo odzvoni digitalnim zoomum....četl jsem na MM že ve francii uz je prvni čočka pro optiky zoom do fotomobilů....sice orvni kusy pujdou samozrejme do Asie ale tak za roka az dva bychom ze z optiky mohli radovat take...!!!  |
Rok dva? To je neskoro. Ja to potrebujem teraz a nie o dva roky. |
Tak si kup foťák a nefoť tím bazmekem v mobilu...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:13 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | no ale uz brzo odzvoni digitalnim zoomum....četl jsem na MM že ve francii uz je prvni čočka pro optiky zoom do fotomobilů....sice orvni kusy pujdou samozrejme do Asie ale tak za roka az dva bychom ze z optiky mohli radovat take...!!!  |
Jo takový mobily jsou v japonsku už něco přes rok;) Kamoš si tam koupil něco čemu řikaj "obyčejnej" mobil a vono to má 5mpx foťák, MP3 přehrávač atd... ale tady si s ním nezavolá :/ Stějně kdo chce fotit, ať si koupí foťák a kdo chce hudbu, ať si koupí MP3 přehrávač... _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Joined: 16 Sep 2004 Posts: 468 Location: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 5:08 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Anonymous wrote: | no ale uz brzo odzvoni digitalnim zoomum....četl jsem na MM že ve francii uz je prvni čočka pro optiky zoom do fotomobilů....sice orvni kusy pujdou samozrejme do Asie ale tak za roka az dva bychom ze z optiky mohli radovat take...!!!  |
Jo takový mobily jsou v japonsku už něco přes rok;) Kamoš si tam koupil něco čemu řikaj "obyčejnej" mobil a vono to má 5mpx foťák, MP3 přehrávač atd... ale tady si s ním nezavolá :/ Stějně kdo chce fotit, ať si koupí foťák a kdo chce hudbu, ať si koupí MP3 přehrávač... |
Tak to bylo asi dost drahe. Jak je velky 10*5*15(cm)  _________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Back to top |
|
 |
|