View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tomáš Petýrek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 5:33 pm Post subject: POmooc...Problém s firmwarem při přechodu na novější verzi.. |
|
|
Podle jednoho postupu jsem skoušel přejít na novější verzi 13CZ a stala se při tom nějaká chyba a ted se nemužu dostat do telefonu......furt jsem na obrazovce s tím že je to připryvený na nový firmware a nechce mě to pustit dál....prosím pomoc...dík |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:59 pm Post subject: Re: POmooc...Problém s firmwarem při přechodu na novější ver |
|
|
Tomáš Petýrek wrote: | Podle jednoho postupu jsem skoušel přejít na novější verzi 13CZ a stala se při tom nějaká chyba a ted se nemužu dostat do telefonu......furt jsem na obrazovce s tím že je to připryvený na nový firmware a nechce mě to pustit dál....prosím pomoc...dík |
Z toho co jsi uvedl neni nic patrne upresni to a snad poradim!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|