View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dtommi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:25 pm Post subject: Posílání her přes infraport. |
|
|
Ahoj lidi. Neví, jestli to víte, ale jde posílat hry a jiné aplikace z C65 na K700i přes infra. Chtěl bych se, ale zeptat jestli nevíte na který to ještě jde.? Kdyby ste to nevěděli jak to máte dělat tak musíte zamnout menu a tam zmáčkonout MOJE MENU v něm najet na system souboru kde si najedete na JAVA - JAM - GAMES a tam stačí otevřít jenom tu hru kterou chcete poslat. Ještě dnes to zkusim z SX1 na C65 a později na sony T603 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:32 pm Post subject: Re: Posílání her přes infraport. |
|
|
dtommi wrote: | Ahoj lidi. Neví, jestli to víte, ale jde posílat hry a jiné aplikace z C65 na K700i přes infra. Chtěl bych se, ale zeptat jestli nevíte na který to ještě jde.? Kdyby ste to nevěděli jak to máte dělat tak musíte zamnout menu a tam zmáčkonout MOJE MENU v něm najet na system souboru kde si najedete na JAVA - JAM - GAMES a tam stačí otevřít jenom tu hru kterou chcete poslat. Ještě dnes to zkusim z SX1 na C65 a později na sony T603 |
ano
skús to s SE T603 a vela šťastia,aby si T603 našiel  |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
opavdu jsi na to prisel jo?....to uz se tu na foru nekolikrat probirao a jde to sand na vsechny telefony co se spoji pres IrDu se Siemensem treba takove stare nokie nebo samsungy...si ani neskrtnou |
|
Back to top |
|
 |
dtommi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Já nejsem tak dlouho tady registován a se svým mobilem jsem se seznámil až teď co byly Vánoce. A natohle jsem přišel nahoĎně, když jsem porojížděl mobilem. |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Opravdu sikulka tohleto sem tady psal uz pred ctvrt rokem.  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
krokodylek2@seznam.cz
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | opavdu jsi na to prisel jo?....to uz se tu na foru nekolikrat probirao a jde to sand na vsechny telefony co se spoji pres IrDu se Siemensem treba takove stare nokie nebo samsungy...si ani neskrtnou |
Nejen stare Nokie - i novy blokujou posilani programu a ostatnich veci pres IrDa nebo BT - dneska sem to videl na vlastni kuzi Proste se to zacne sosat a po chvilce mrd a konec...
Jinak ta rada mi prijde dost divna - dyk je to jasny ze se to dela takhle, na tom neni nic novyho ne? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|