clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Výměna joysticku CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Výměna joysticku CX65
Goto page 1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 4:44 pm    Post subject: Výměna joysticku CX65 Reply with quote

Na mé CX65 mě pěkně štve joystick. Že je kolem něj velká díra, to bych Siemensu ještě odpustil protože telefon je i přes tento nedostatek dost povedenej. Co je ale horší je ovladatejnost joysticku - když se mi jen trochu spotí ruka, joystick začne pekelně klouzat a je celkem neovladatelnej. Tady na fóru jsem četl pár starých příspěvků ve kterých někdo přemýšlel nad výměnou téhle pekelné součástky, že by se tam místo toho originálního výlisku namontoval jinej joystick, například z nějakého jiného mobilu. Napadl mě SE T610 - díra by se myslím celkem zadělala, a ten joystick by snad tak neklouzal... Vím že tu jednou někdo psal že mu šel joystick sundat, ale ten můj drží celkem pevně, a já bych ho nerad ulomil nebo jinak poškodil. Takže se ptám - ví někdo jak sundat ten původní joystick...? Pray
Master1
rozumbrada
rozumbrada

230.74 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 4:52 pm    Post subject: Re: Výměna joysticku CX65 Reply with quote

pechi wrote:
Na mé CX65 mě pěkně štve joystick. Že je kolem něj velká díra, to bych Siemensu ještě odpustil protože telefon je i přes tento nedostatek dost povedenej. Co je ale horší je ovladatejnost joysticku - když se mi jen trochu spotí ruka, joystick začne pekelně klouzat a je celkem neovladatelnej. Tady na fóru jsem četl pár starých příspěvků ve kterých někdo přemýšlel nad výměnou téhle pekelné součástky, že by se tam místo toho originálního výlisku namontoval jinej joystick, například z nějakého jiného mobilu. Napadl mě SE T610 - díra by se myslím celkem zadělala, a ten joystick by snad tak neklouzal... Vím že tu jednou někdo psal že mu šel joystick sundat, ale ten můj drží celkem pevně, a já bych ho nerad ulomil nebo jinak poškodil. Takže se ptám - ví někdo jak sundat ten původní joystick...? Pray

kladivo a zavřít oči Laughing

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 7:34 pm    Post subject: Re: Výměna joysticku CX65 Reply with quote

Master1 wrote:
pechi wrote:

kladivo a zavřít oči Laughing

No nevím, to spíš pinzetu. To ale myslím vážně.
Back to top
View user's profile Send private message
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Mě jde sundat naprosto bez problému. Jeden čas sem měl problém, že když sem ho používal, tak měl tendenci se sundat. Tak sem ho pořádně narazil na ten kolík a drží.
Prvně se džoy sundal, když jsem měl mobilu v kapse a zavadil o nějakej roh. Pak sem vyndal mobil-a koukám, že mu trochu něco chybí Anxious Džoy byl naštěstí v kapse, tak sem ho zas nasadil Smile
PS>výměnu bych bral, ale jde o to, kde sundat ten džoy Confused

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
TorKon
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 8:15 pm    Post subject: Neulomíš - nepoškodíš Reply with quote

Chce to trochu trpělivosti a není to nic složitého.
Back to top
Pablooo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 8:48 pm    Post subject: Joystick Reply with quote

Na některých prvních fotografiích tohoto telefonu (např. Mobility z března nebo dubna 2004) je ten joystick trochu jiný než se nyní vyrábí. Vypádá, že byl širší.....podle mě by byl i lépe ovladatelný.
Back to top
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 10:21 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
Mě jde sundat naprosto bez problému. Jeden čas sem měl problém, že když sem ho používal, tak měl tendenci se sundat. Tak sem ho pořádně narazil na ten kolík a drží.
Prvně se džoy sundal, když jsem měl mobilu v kapse a zavadil o nějakej roh. Pak sem vyndal mobil-a koukám, že mu trochu něco chybí Anxious Džoy byl naštěstí v kapse, tak sem ho zas nasadil Smile
PS>výměnu bych bral, ale jde o to, kde sundat ten džoy Confused

Tak ten džoy by se dal v pohodě za šest pětek sehnat na netu myslím Arrow http://www.autotopcentrum.cz/cross/index.php?node=serit610, horší bude nějak ho tam přidělat Brick wall Jak vlastně vypadá ten joystick se sundanou krytkou? Myslím jakej to má zhruba průměr, a tak, jsi jeden z mála kdo ho měl sundanýho tak povídej... wink

rOMAN007
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

Ja uz jsem kdysi z T610 jen joy zkousel ale byl nejaky problem uz nevim jaky Smile

CX65 - FW50

Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

Back to top
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:04 am    Post subject: Reply with quote

rOMAN007 wrote:
Ja uz jsem kdysi z T610 jen joy zkousel ale byl nejaky problem uz nevim jaky Smile

No jestli jsi ho zkoušel, tak snad víš jakej ne? Jinak jsi to ani nemusel psát, to je totiž informace hodnoty nula wink

diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 9:23 am    Post subject: Reply with quote

Nieco podobne sa riesilo na SX1 tuto
Skus si to pozriet, hlavne cast, kde Xfantasy ukazuje svoje riesenie. Mozno ti to pomoze.

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 9:45 am    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
Nieco podobne sa riesilo na SX1 tuto
Skus si to pozriet, hlavne cast, kde Xfantasy ukazuje svoje riesenie. Mozno ti to pomoze.

Já vím četl jsem to, ale nezdá se mi to... Už jen proto že je to taková dalo by se říct nouzová úprava, jak se znám asi bych to brzo ošoupal a patlal to furt dokola 8) Asi jsem posedlej touhou po dokonalosti, ale radši bych něco tvalejšího, co by drželo a fungovalo na 100%, a hlavně taky dobře vypadalo, proto rovnou ta výměna, v tomhle neuznávám kopromisy... Jinak mě tak napadlo, možná by stačilo sundat ze špičky joysticku ten silikon, a nechat to tak, popřípadě tam nalepit něco lepšího, přilnavýho Think

diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 10:59 pm    Post subject: Reply with quote

Neviem, ci na vymenu najdes nejaky pasujuci a schopny joystick. Keby sa ti to podarilo, mas idealne riesenie. V pripade ze sa ti to nepodari by som volil mechanicku upravu - nejaku gumu na vrch joysticku, alebo mozno aj vyritie malych ryh. Trosku radikalnejsie riesenie, ale mozne to je.

For Blood is Life...
Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 8:19 am    Post subject: Reply with quote

Sice nemám digitál, ale aspoň jsem ho naskenoval:

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 9:11 am    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:

Dík moc, tak teď už vím jak ten joystick vypadá. Zbývá už jen najít na něj nějakou krytku která by a spoň trochu pasovala, kdyžtak by se upravila...

diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 2:12 am    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:

Dobra praca! Nemohol som si pochvalu odpustit (aj ked je to vlastne OT)
Applause Applause Applause Applause Applause

For Blood is Life...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum