Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Chicken Power kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 11:33 pm Předmět: Rozdíly mezi dat. kabelama |
|
|
Chtěl jsem si objednat siemens m65 a k tomu ještě datovej kabel ale byly 2 (jeden 510 a druhej 540) jakej je mezi nima rozdíl?  _________________ diky za odpověď , KUŘE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 12:46 am Předmět: Re: Rozdíly mezi dat. kabelama |
|
|
Chicken Power napsal: | Chtěl jsem si objednat siemens m65 a k tomu ještě datovej kabel ale byly 2 (jeden 510 a druhej 540) jakej je mezi nima rozdíl?  |
Zdravím kuře. No tak rozdíl je velice podstatnej, a to:
DCA-510 je servisní USB kabel, se kterým se dá flashovat, přehrávat firmware, patchovat, prostě dělat všechno na co si vzpomeneš. Je nabíjecí, nabíjení se dá vypínat. Sám ho mám, a je to nejlepší kabel jakej znám, funguje bez sebemenších problémů.
DCA-540 je pouze datovej USB-USB kabel bez převodníku, takže se dá použít maximálně jako modem nebo na komunikaci pomocí SiMoCo, MPM a podobně. Nemá možnost nabíjení, tudíž s ním nelze flashovat ani patchovat. Výjimku tvoří pouze smartphone SX1, u toho lze tímto kabelem přehrát firmware. Tenhle kabel je celkem na nic pokud nemáš SX1, takže rozhodně nekupovat.
Jestli máš nějaký další dotaz, ptej se když už jsi teda založil tenhle topic. Ale ještě líp - pročti si fórum, tohle téma tu bylo probíráno snad stokrát... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 8:47 am Předmět: Re: Rozdíly mezi dat. kabelama |
|
|
Chicken Power napsal: | Chtěl jsem si objednat siemens m65 a k tomu ještě datovej kabel ale byly 2 (jeden 510 a druhej 540) jakej je mezi nima rozdíl?  |
K M65 NEODPORUCAM DCA-540!!!!!Takmer zbytocna investicia. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 11:02 am Předmět: Re: Rozdíly mezi dat. kabelama |
|
|
hanni napsal: | K M65 NEODPORUCAM DCA-540!!!!!Takmer zbytocna investicia. |
Tak jest... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|