View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sluny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:52 am Post subject: Kabel pro C65 |
|
|
Čau lidi, včera jsem přešel od Nokie k Siemensu a pořídil C65. Chci se zeptat, jaký kabej potřebuju, abych mohl patchnout FW (mám v16, chci v25)? A kde ho seženu? A za kolik? Zkoušel jsem rychle prolítnout tenhle web a fórum, ale odpověď nenašel (nebylo tolik času), můžete pomoct?
Dík... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Zkoušel jsem rychle prolítnout tenhle web a fórum, ale odpověď nenašel (nebylo tolik času), můžete pomoct? |
Tak toto dufam nemyslis vazne! Inak najlepsi je DCA-510. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Quote: | Zkoušel jsem rychle prolítnout tenhle web a fórum, ale odpověď nenašel (nebylo tolik času), můžete pomoct? |
Tak toto dufam nemyslis vazne! Inak najlepsi je DCA-510. |
Jen doplním-originál od Siemensu-to je přeci jen jistota  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
sluny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Quote: | Zkoušel jsem rychle prolítnout tenhle web a fórum, ale odpověď nenašel (nebylo tolik času), můžete pomoct? |
Tak toto dufam nemyslis vazne! Inak najlepsi je DCA-510. |
Maslím to vážně, fakt jsem neměl čas to tady studovat, ale udělám si ho  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|