clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - kabel 510 a oficial fw 25 cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

kabel 510 a oficial fw 25 cz

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alfons
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 2:17 pm    Předmět: kabel 510 a oficial fw 25 cz Odpovědět s citátem

cau lidi,

asi budu vypadat jako blbec, ale tedka mi firma koupila 510 usb kabel, tak sem si chtel do S65 prehrat ofic. FW od siemensu z 16 na 25... uz sem vyzkousel co sem mohl (zapinat,vypinat jak debil) a zaboha to nemuze najit telefon....

MPM (mobile phone manager) mi funguje bez problemu jak pres BT, tak i pres ten com port ale proste ten oficic. fw od siemnsu nejde...

vi nekdo, co s tim???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 2:20 pm    Předmět: Re: kabel 510 a oficial fw 25 cz Odpovědět s citátem

alfons napsal:
cau lidi,

asi budu vypadat jako blbec, ale tedka mi firma koupila 510 usb kabel, tak sem si chtel do S65 prehrat ofic. FW od siemensu z 16 na 25... uz sem vyzkousel co sem mohl (zapinat,vypinat jak debil) a zaboha to nemuze najit telefon....

MPM (mobile phone manager) mi funguje bez problemu jak pres BT, tak i pres ten com port ale proste ten oficic. fw od siemnsu nejde...

vi nekdo, co s tim???

No, tak buď vypnout napájení, nebo něčím přelepit první dva piny(1 a 2).

alfons
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel nepomohlo...
VV
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,měl jsem ten samej problem , stačilo snížit hodnotu přenosové rychlosti v nastavení COM portu (Správce zařízení - Porty COM aLPT - SIEMENS USB Data Cable/vlastnosti ) , dej tam 115200 bitů za sekundu a pokud to nebude ok tak zkus ještě níž.Snad to bude ono.

M65 FW 25 + spousta patchů a Java softu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
karci
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 3:13 pm    Předmět: Co si o tom kabli mysli telefon? Odpovědět s citátem

Ak zapnes telefon na ten kabel, do telefonu napises *#06# a stlacis tlacitko Viac, tak sa preskroluj uplne dole a pri Acc: musis vidiet plugged in DCA-510. Aby sme si boli na istom, ze telefon pozna kabel spravne a ze to nahodou nie je DCA-540, lebo ten nie je na firmware update.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 3:45 pm    Předmět: Re: Co si o tom kabli mysli telefon? Odpovědět s citátem

karci napsal:
Ak zapnes telefon na ten kabel, do telefonu napises *#06# a stlacis tlacitko Viac, tak sa preskroluj uplne dole a pri Acc: musis vidiet plugged in DCA-510. Aby sme si boli na istom, ze telefon pozna kabel spravne a ze to nahodou nie je DCA-540, lebo ten nie je na firmware update.

To je zajimavy, ja mam v kolonce plugged in napsano DC500 a upgrade na FW25 probehl bez problemu.
Paja
karci
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 3:54 pm    Předmět: Re: Co si o tom kabli mysli telefon? Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

To je zajimavy, ja mam v kolonce plugged in napsano DC500 a upgrade na FW25 probehl bez problemu.
Paja

A je to USB kabel? Asi potom nebude originalny a preto ho zdetekuje ako COM...
xjsvoboda
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypni nabijeni a pak to jde ( v telefonu je jako 500)
alfons
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak v *#06# mi to ukazuje, ze jde o 510kabel, vypnout napajeni nepomohlo, jinak ten soft vypise (v ceskym modu) Unknown phone error a pak ji ihned smaze a hodi ceskou hlasku, ze telefon nebyl nalezen... ani snizeni rychlosti az na 9600kbs nepomohlo...

Evil or Very Mad
alfons
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak dalsi zpravy z fronty....

uz me obcas ten soft detekuje telefon - bylo potreba vypnout cachovani do UART mezipameti....

nyni se soft chova nasledovne.... automaticke rozpoznani nefunguje, neva.... po rucnim vyberu portu to udela to, ze vypne telefon a objevi se na monitoru hlaska, at stisknu tlacitko pro vypnuti/zapnuti - to podrzim nebo jenom stlacim (abych nebyl blbej - cerveny tlacitko) tak se proste zapne jakoby nic a na monitoru furt sviti to hlaseni....

asi sem debil....
feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

Telefon: 736604010
96.96 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alfons napsal:
tak v *#06# mi to ukazuje, ze jde o 510kabel, vypnout napajeni nepomohlo, jinak ten soft vypise (v ceskym modu) Unknown phone error a pak ji ihned smaze a hodi ceskou hlasku, ze telefon nebyl nalezen... ani snizeni rychlosti az na 9600kbs nepomohlo...

Evil or Very Mad

me to taky dlouho nešlo tak sem pořád zkoušel až pak to najednou šlo:) vypnul sem nabíjení, pak normalne spoji mobil s compem a pak to spustit...automaticky mi to hovno naslo tak pak byl ten manual (jo jeste sem pro jistotu vypl zamknuti tlacitek) no dal sem tam ten spravny port a jak to hledalo tak sem mel stisknout cerveny telefon tak sem ho rychle stisk a uz to slo (ale ted nevim jesli sem mel vypnuty mobil kdyz sem to delal nebo zapnuty-zkus obe varianty:) pak vim ze jak se to nahravalo tak byl mobil vypnuty.

240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chovala se mi dost podobne CX65, obcas se spoji obcas ne, ale nejlip se mi osvedsil postup: Vypnutej mobil, vypnute nabijeni, rucni volby, stisknete tlacitko, 3 kratke stisky, kdyz nic neodpojovat a opakovat. Me se to obvykle na popate povedlo,
2. postup je uvest mobil do servisniho rezimu jinym softwarem, potom mi to fungovalo vzdy.
3.postup upgrade pomoci flasheru najdes v navodech

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
alfons
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pratele, v tuhle chvili se mi upgraduje fw... zavada? jak proste, mily Watsone....

ten debilni soft od siemensu neumi pracovat s COM porty vetsimi nez 10! Jde o to, ze mam dost BT zarizeni u compu, takze volny port pri instalaci kabelu byl COM12 - i kdyz ho upgrade soft detekoval, nebyl schopnej na tomhle portu pracovat!

takze kdyz sem donutil ten kabel na COM2, nabehla automaticka detekce a lup, uz to jede....
kranky
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 10:33 am    Předmět: Re: kabel 510 a oficial fw 25 cz Odpovědět s citátem

alfons napsal:
cau lidi,

vi nekdo, co s tim???

Shame on you Shame on you

Ako prve si nainstaluj ovladac od toho kabla, poprip. restartni PC.
Soft na SW update si hod do nejakeho samostatneho adresara a spusti to.
Na kabli vypni dobijanie.
Ak sa ta potom bude soft pytat na ovladace tak mu ukaz cestu manualne.
Funguje to 100%, je to odskusane.

Razz Shhh Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi by sis mel precist co alfons napsa primo nad tebou Smile))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: