Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Barbora kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 5:56 pm Předmět: cx65+dca 510+SiMoCo pls help s nastavením |
|
|
Jsem Siemensovskej nováček a nevím si rady. Mám nastavený ovladače kabelu, komunikace běží (aspoň z tel. do PC), ale když si stáhnu do founu nějakou tu melodii, tak ji tam pak za boha nemůžu najít. Je normální, že při přenosu dat tel. nijak nereaguje, resp. nejeví žádnou činnost?
Co dělám blbě? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 7:29 pm Předmět: Re: cx65+dca 510+SiMoCo pls help s nastavením |
|
|
Barbora napsal: | Jsem Siemensovskej nováček a nevím si rady. Mám nastavený ovladače kabelu, komunikace běží (aspoň z tel. do PC), ale když si stáhnu do founu nějakou tu melodii, tak ji tam pak za boha nemůžu najít. Je normální, že při přenosu dat tel. nijak nereaguje, resp. nejeví žádnou činnost?
Co dělám blbě? |
Hlavně musíš nahrávat soubory tam kam patří - Zvuky a melodie do Sounds, jinak ho tam sice najdeš pomocí asistentu, ale pokud ho budeš chtět použít někde v nasatavení tak se zobrazí pouze obsah odpovídajícího adresáře. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Barbora kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 10:26 am Předmět: |
|
|
Krokodýle, díky za odpověď, vše nalezeno. Mám ale ještě jeden superdotaz Jak dostat do tel. wav zvuky? Jde to vůbec přes SiMoCo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 12:08 pm Předmět: |
|
|
Barbora napsal: | Krokodýle, díky za odpověď, vše nalezeno. Mám ale ještě jeden superdotaz Jak dostat do tel. wav zvuky? Jde to vůbec přes SiMoCo? |
Úplně stejně jaok jakýkoli jiný soubor, jenom pozor WAV musí si mít svůj formát IMA ADPCM 8-16kHz 4bit. Jak na to už najdeš tady na fóru když dáš vyhledat WAV. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|